56 123
發新話題

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

還有不足 36 小時便進行我們最大型的比賽.
- ^# ]% @. ~; w; G8 [+ U% J: `我有好大壓力, 雖然無比賽, 但搞到咁大都是第一次.
5 @1 V+ {0 `, x0 {上次元旦杯才8張枱 64人.  今次是 16強枱同時比賽.- u% {1 x# [! y+ _, A7 c" M- B
而 9:00-10:00am , 我們更 book了 25張枱.
2 E6 p7 v! g) i- }) {3 _如果不是免費 book 場, 我們會儘可能book 晒 26張枱 1 ~# M$ B% f) @1 i

! l5 n1 _; T& r- H  V1 h5 u你們呢....準備好未 ??; U4 ], p: I4 o* h( a' n* a
今次實力好多都好接近, 真是好難估.
, u4 M+ N$ R9 N* H$ n  g  N所以唔估, 專心攪好
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

support

jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
香港乒乓網

重有我
$ W; T9 D; I* p0 D. W$ _7 o' P

我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:24 發表
9 l; |/ D0 E8 l+ Z$ ljlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
9 J! l  R$ L5 p2 T/ j, B) Y* W# b/ R4 O: Y
welcome but i alway lose in first round

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-29 23:31 發表 7 ]5 y) N* U7 [
我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視
/ g: \% d/ _" n' S& r* Y0 X

2 y. L* U" S, J咁我唯有叫 jlamlam....lam 下你 * a. W. H: K: a, C
你果組有咁正的人陪你打....你死都願 la
香港乒乓網

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-6-29 23:35 發表 $ u& N& z$ Z, m( ~  Y4 z/ c
% Y: O$ d2 P! c: D" A4 O3 y% P0 d

5 b1 n' a" H. rwelcome but i alway lose in first round
2 b) Z5 k1 c$ w: `. _1 w
/ K' Y' }- e5 b) l一局 六分四
香港乒乓網

maybe 3分2

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:36 發表
: {' i% \# o, C3 o* y, w4 O* e$ z8 {

& S! \. a1 \1 a% z% v% k% D一局 六分四
2 I7 g$ P4 b7 y' F. N
u still owe me 2 points

一分過
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表 - k6 A4 W: f  }$ u
一分過
( z: [4 ]7 j9 a% y

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表
' y# x! t7 e& A  X0 }+ Q$ t一分過
練滴死
沙田友∼得閑搵我打波

Support

好緊張好緊張

滴死我強
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:50 發表
8 j( b7 P# h$ j- t% I滴死我強
( K2 R# k% R1 ~0 @- pi must lose again

希望賽事那天天氣好, 及過程順利!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-6-29 23:59 發表 / n2 W5 \0 N$ ]
希望賽事那天天氣好, 及過程順利!liness" />
/ |& C) \* t4 a9 v7 F' k4 y! T2 V3 J* A
2 X6 q' u7 L1 c' g$ l
our venue is indoor

24小時la!!

56 123
發新話題
最近訪問的版塊