發新話題

回歸盃 - 第四回 ( 公開報名 )

bd_fan 幫 龍的芯 報名,謝謝!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

快 d 叫風雲小子自已上來報翻
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

收到!thx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

me and helloman 報名 !Thanks
本帖最近評分記錄

好熱鬧既夏日端陽!

me too, please count me!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 just you or do you need to help your mem 2008-3-18 16:38

me and hoieeee
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +20 ok 孖公仔 2008-3-18 16:47
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

我又來..........加亞偉
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

有個問題
" ~9 n) S2 A8 \) v9 m* t如bamboo........那時禁了7月1禁8 h* u9 s5 ^. {6 v9 r9 ^( K& d
但地區乒總比用多半年先禁(不是国際賽)
8 t" v5 J2 O; J; w那我們禁不禁??
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-3-18 16:55 發表
  _) h& K+ I7 X9 t& ]% k有個問題
2 W/ x) @/ }! c& f  n  N如bamboo........那時禁了7月1禁
9 s$ T. V9 ]4 q. q3 Q  j但地區乒總比用多半年先禁(不是国際賽), {, }2 h% J) G& y9 D$ e
那我們禁不禁??
/ L0 I+ h4 r5 S& L, @7 m# h
; _! s" G0 N* H+ A6 w我攪比賽, 你話禁不禁好呢
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 16:58 發表
2 Y. @& X+ y7 Q4 f4 h# L$ \
( T+ p2 D+ J  W0 f5 Y
' y; K/ i' ?" J我攪比賽, 你話禁不禁好呢
" Y, {  e$ g& K; D" g禁條毛
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 16:58 發表 $ A/ i% X1 M$ I2 `# A3 m
8 Y' W+ V8 x! g: k5 h

: J6 J5 H( ]7 h1 [我攪比賽, 你話禁不禁好呢
* Y; c0 p, {" V我0地遲多半年先禁

已加6 y9 S# E1 a6 b4 V
4 j1 l* F/ F" r' V+ S2 I  E& n6 N
瑋仔, Bing, 一燈大師
香港乒乓網

贊助人 off+
7 m6 r: j6 F- B) B及 fatguy 參加  S- t+ L0 E$ `9 n  d/ R+ {" T+ h1 [
8 ~, T1 i) ~$ c1 f, O: f
thanks1 D' t9 h4 d% h6 d  B

6 M# t- N0 ]6 `7 Q# _, j[ 本帖最後由 極道羅殺 於 2008-3-19 14:39 編輯 ]
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +1 收到 2008-3-19 17:29

還有三天接受板主優先報名...要報快 d 手
香港乒乓網

Topgun 呢幾日好似唔係香港,可以同佢報定名先嗎?
本帖最近評分記錄

貓:
$ V# N3 B# p. K8 A! U. n
* q  s5 B6 U9 X2 P2 M" o) f8 G3 ^贊助人 一燈大師 + 吉尼 報名

我幫 //RAY\\ 報名

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-3-19 23:11 發表 3 k% ?. O# p& ^" p
Topgun 呢幾日好似唔係香港,可以同佢報定名先嗎?
! l* m# K$ R& v! F( O- m& o  ~  E* H. W
Topgun 是超級板主. 他想唔打都唔得....你呢 Moon 兄. 你打不打 ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-19 20:01 發表
- g* h- t* [$ c1 H) h幫chuhoikuen同ohgnow報
& E, ]. {3 n" m" S1 ^" y3 f4 V  F9 M- Y& K% T0 X- F$ c$ P( b; m
你是否問過他們 ??  若是叫他們 PM 我確認.  然后我加他們的名. 但是除你自己外, 你只可以加一個人.  你選一個吧
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊