發新話題

回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

我不會走線

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。
* ~, [+ X3 U- }6 {係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
明白什麼都總有限期

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
- K8 r' N* D- s" q# G# }- Z
4 V8 g3 m2 {+ m; q[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-6-21 12:59 編輯 ]
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表 ! U/ V' R$ n+ B: ~' l$ a! \; F0 ]  r
比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表 , q# _  C- f' z7 v: N) i/ E5 j5 O
自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
% a) z$ D. _9 v8 A+ ]8 ~
& m' x, p; }) M' m3 `
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表
8 F# ]* W: x  V" A7 K- p7 o: Y8 [) g- F& z2 W5 E

/ d* F* K5 N. P# E' q3 z你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
# j2 ~& Y/ h  w  ~# W1 C3 C
真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..1 C( e0 N+ Y. F# u1 v
近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去..
' W; A& d+ N4 J1 g+ Y3 }! k1 _: p# F& o9 f
6 j! [5 k6 D5 }+ T) f7 B3 C等我呀...我一定會再上黎嫁..好快

我想問下有冇對賽表????

放便走線

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表
5 ?1 \' P/ m4 F4 Z2 ~0 P8 n3 Ymaybe vs 瑋仔 again
4 p' H0 U* G. E4 E) T
你最近先ko我3:0
$ y) A  t2 H3 a4 e* V" \4 `3 K你唔洗怕啦

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表
( Y, ~  U8 C% Z/ @
2 u8 Z3 x9 D# n) f0 b" ]( B0 e
7 Y8 Z* [0 u, n3 u靚靚咀 貢堅
% `0 o& N6 N/ d8 Z# g係呀,因為我最近玩緊器材 9 D; V  T6 v- R
準備7/1

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表 9 s  x. w& Z: w+ e/ ?

; F" H( m& I* n3 U9 E
  V/ Z# C$ {8 \& C) q噢 ...... 渣油呀 瑋哥
9 i! E+ f& G5 ]! {( [
星期二,食龍大典你來唔來呀

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表 ' d* t4 T. d3 c2 c/ ^- f
; O3 c' L; [% i& \( i# C
# O( O. I; a  l* C- E7 o- @' y
問問老實爺酸
" B! J0 c6 D4 f8 U$ T" t
有心一定來到

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表   T% G& z; m0 h  l& T
/ K# y8 S) l4 u+ m% M
到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
! B% E/ N$ N) z* j1 B, t好似好難為,咁難為就唔好做啦!

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表 ( Z9 Y8 u! I, c- ]
! A& a, Q& ]3 U3 d
好似好難為,咁難為就唔好做啦!
, O" \& e+ p* c1 P4 c# P今日同off+試過塊板,超好打

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我諗當日最精彩一定是& k+ d) l1 o3 V- {5 i3 f1 \

& Y- W8 P0 m: c瑋仔 vs Kiu Bo Bo; {. ]6 r  R/ t& G& |

, j, Z! ^2 i9 Y; t/ D兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題