發新話題

回歸盃 - 第四回 ( 公開報名 )

我沒有收過. 學界杯便收過.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我想報名

我想報名
  y; \0 x: p- E: X
% \  S/ N' ]* O6 S5 O5 b: [thanks
' c, Z1 o/ T1 k: V5 Q8 m2 B/ B3 V/ }& s- |+ h7 n: E
Richard MAk
本帖最近評分記錄

sure la 新任板主
香港乒乓網

至正 及 永輸 前確認會來參與 7/1 的比賽.
0 i& s. v" ]; N! K; o1 }另還有六位 "特別嘉賓" 稍后會確認.
香港乒乓網

我報名(俊一)  h5 x. B. m+ g6 N' }1 n
幫yat(俊一)報
本帖最近評分記錄

俊一有代表出場 la
香港乒乓網

YAT 是否會員....若未是要立即登記. 因為只準會員打. (除特別嘉賓)
香港乒乓網

! R7 `+ W% t$ u- c8 e5 |0 h* |" F

- t+ a2 U* I: V! K. f! y贊助人瑋仔 + 3gp 報名
' h, g% D' ^" p4 }- R0 s% N# i5 K6 J, G0 Y
thanks
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +2 收到 2008-3-21 22:33

回復 54# 的帖子

yat是會員

金章會員可以開以優先報名
香港乒乓網

預咗我未

pls see the list first
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-22 23:26 發表
  p% F  R4 @5 S: Upls see the list first
' x# o$ K( u* B
我又眼大睇過龍添

報名...
! ^) d2 R; a; p, Q8 X幫puikee1227報名......          Thanks) p6 @( T$ L9 E0 g4 Y

% ~- l- o; ~& c, q. y[ 本帖最後由 mrke 於 2008-3-24 23:42 編輯 ]
本帖最近評分記錄

我幫 johnnywai 報名..... 唔該.......
本帖最近評分記錄
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

我幫 Skywalker 報名

我遲左冇得打添
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 點會 無你份.... 2008-3-25 01:47

版主及銀章或以上會員優先報名
香港乒乓網

我報名.
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +1 暫保留報名資格 2008-3-25 15:13

我報名(john) 防孤
本帖最近評分記錄

發新話題
最近訪問的版塊