51 123
發新話題

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

種籽未必最強, 不是種籽又不一是不強.
# m. U( p; N. C9 M$ S- o邊個會是黑馬 ? 可以脫穎而出
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Big C

大師已入選種籽名單
香港乒乓網

i mean Big C will be the champion

如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:26 發表
  J; v& |' f* y% ~如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
- v, X3 S: x+ I8 g) R/ Y) C
7 G! C; D7 X+ G# j0 E/ s% O* U
我會過多兩日先至挑戰大C. 因為他大戰連場, 一定會受傷. 通常這類傷痛, 即日未必發出來.
/ a3 v7 k, M% |' @
5 c, e/ u( |3 [' L2 U& w1 S  ~8 j過兩日才是最痛. 所以我會在他比賽後兩天才約戰他!! 哈哈!!!
1 j& r: z* F) Z/ E2 K
: i( u+ R% F" \/ B( _% L5 p8 s我覺得LEO 今年應該會有好成績!!!

你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:31 發表 ; d, }. k# n0 M8 }5 D9 @2 u  {
你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
* i) `4 z( ~, m7 I5 n
& w: G" v# w7 ]$ F. X4 ^來不到了. 上午十時入南丫島, 下午四時才出!!
  k/ ?& {) w: y8 J+ I! a; N: R) f( |/ X* _8 n
輝Sir話我不打, 不會回水..........我便說, 五十元不多, 愛來買球吧!!!

謝過先 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:35 發表 ; T/ r/ x' H4 y4 e4 ^
謝過先 !!
: O- b4 H3 |  Q) j
) I5 T) n% C8 v
其實若果輝Sir比返錢我, 我要嫁! 不過佢話無得回. 咁我就唯有打開口牌, 捐左出黎買波囉!!
6 |, E1 m1 R- X& {7 E6 x
8 N, a% N$ y" |" G1 W5 Z一拍兩散!! 哈哈!! 不過都係五十蚊o者!!
7 r- J, Q  A/ Z' v1 U( z- K
; y; q# P6 `; x9 j' L$ E7 u* ^6 D. Q. E諗諗下! 屯青都唔少強人.......唔知佢地算唔算黑馬呢!?!

我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:55 發表
# b$ Y" v! L: _" ?我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架 liness" />
. i% J4 u; O. e$ N6 S* K, e8 L4 v+ A/ f( d! n- e
咦, 都好wor! 做善事丫嘛!!! 辛苦晒!!

黑貓就有一大隻

隻貓為免出醜...唔打是也
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 08:46 發表
3 B7 \. V& K" y+ V/ X6 `+ u隻貓為免出醜...唔打是也
# S/ U" b. x4 A6 Y9 U* q7 p- r+ I( S( u3 E
真是謙虛!

我就估係馬 + 樂 la...
明白什麼都總有限期

我???點會係我

引用:
原帖由 wilson 於 2008-6-21 14:34 發表 9 x/ A  d5 g, _! j7 A# C3 A
我???點會係我
3 ^" F) R. o/ Y3 y) {5 ]: ^/ H你係馬家樂?

51 123
發新話題
最近訪問的版塊