56 123
發新話題

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

還有不足 36 小時便進行我們最大型的比賽.
& z7 K* l4 L8 K2 G我有好大壓力, 雖然無比賽, 但搞到咁大都是第一次.
+ _6 a. P3 u  s( N  a8 a4 Q上次元旦杯才8張枱 64人.  今次是 16強枱同時比賽.
3 O  g/ C1 |+ K  u! ^而 9:00-10:00am , 我們更 book了 25張枱.
  b7 M7 t4 x5 v7 s如果不是免費 book 場, 我們會儘可能book 晒 26張枱 6 j' W. G* ]; O/ G8 _3 ^

% G4 C! r. W( a3 l$ e$ _你們呢....準備好未 ??
' B3 I! S# f8 e$ Z3 _0 i今次實力好多都好接近, 真是好難估. $ }6 F7 N3 X% ~0 L$ Z/ S8 c/ r
所以唔估, 專心攪好
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

support

jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
香港乒乓網

重有我
2 O1 _  n3 r# M# P$ K) ]- F0 {/ R

我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:24 發表
3 i- k0 B5 X2 t) ^4 P* {jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
# s8 W( Q$ L' L1 V. y1 P- C; F
& V; m/ M% H8 Z  O
welcome but i alway lose in first round

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-29 23:31 發表   l8 j. K- z5 q8 ], p/ t0 c. j
我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視
+ I5 h: `% x2 p+ k# {4 R! D3 |
6 ]$ X+ q  v+ S; L7 p7 Z/ r: ~咁我唯有叫 jlamlam....lam 下你
  V. [- T8 Z4 p0 b; x你果組有咁正的人陪你打....你死都願 la
香港乒乓網

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-6-29 23:35 發表
3 [2 b4 Q# H+ x6 |. R, x8 z& x4 ]2 S( B) r0 s

" P, O# F& Q1 P( a9 O/ C2 T8 Twelcome but i alway lose in first round
) k7 {# k( g* u9 s
. K7 v" ~9 S0 Y) R0 o
一局 六分四
香港乒乓網

maybe 3分2

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:36 發表 5 Y7 @* m8 K. r( U) ~5 X
, G; N7 U5 p6 O% |+ b4 {
1 M7 @. r1 a6 L/ M4 F
一局 六分四
: z% x$ T' U* P! A( ru still owe me 2 points

一分過
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表 # t( W& R$ {" M' X# B
一分過
: l" W9 {* f; S/ z7 G) r3 \# Z

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表 ! H" h9 J& b; `: p
一分過
練滴死
沙田友∼得閑搵我打波

Support

好緊張好緊張

滴死我強
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:50 發表 . u, u# Y" W( S4 j7 S4 ?, J, j
滴死我強
9 D, N3 u2 j" T% Bi must lose again

希望賽事那天天氣好, 及過程順利!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-6-29 23:59 發表
2 m1 N4 @2 q. ]$ v; |+ V希望賽事那天天氣好, 及過程順利!liness" />
/ @) b6 B: u1 b) B1 ^) b- m- g
- [. |+ g4 H, ^
our venue is indoor

24小時la!!

56 123
發新話題