標題: 徵求 新舊乒乓球 用途係送比區內老人家及兒童學習 [打印本頁]

作者: 怪人    時間: 2019-8-19 09:07     標題: 徵求 新舊乒乓球 用途係送比區內老人家及兒童學習

徵求新舊乒乓球.用途係送比區內老人家及兒童學習乒乓之用.
最理想係免費或平宜(唔啱聽莫X) .
有意請PM我多謝.
作者: vr1717    時間: 2019-8-19 10:21

引用:
原帖由 怪人 於 2019-8-19 09:07 發表
有意請PM我多謝.
你好, 我手上有 約3X -40 個
40 及 40+ 多球 , 免費提供
可以在 平日 6 時後荔枝角地鐵站
或 星期一晚8-10PM 保安道體育館交收,
謝謝

[attach]54844[/attach]
作者: 怪人    時間: 2019-8-19 12:08

引用:
原帖由 vr1717 於 2019-8-19 10:21 發表

謝謝

VR1717兄多謝你
作者: tkoman    時間: 2019-8-19 20:56

我都有數十個 40 多球 , 如在將軍澳地鐵站交收,可免費提供,有意請PM我

引用:
原帖由 怪人 於 2019-8-19 09:07 發表

有意請PM我多謝.
作者: 怪人    時間: 2019-8-19 21:37

引用:
原帖由 tkoman 於 2019-8-19 20:56 發表
我都有數十個 40 多球 , 如在將軍澳地鐵站交收,可免費提供,有意請PM我
多謝Tkoman師兄
作者: 怪人    時間: 2019-8-21 09:49

引用:
原帖由 vr1717 於 2019-8-19 10:21 發表

謝謝

已收到乒乓球了,我代表區內老人再次多謝你。

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0