標題: 【成績公佈】2009 深水步區月賽 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-4 01:18     標題: 【成績公佈】2009 深水步區月賽

F組更正 Kwokwy 首名, Goku 次名, 日本 3rd.
作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-4 01:19

下線比賽

作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-4 01:20

上線比賽

作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-4 01:29

今日月賽好多人來玩, 全部到齊無一缺席. 謝謝各位的支持
其它報了名沒有來, 但有事前通知我的網友你們都不用付錢.
今天 7:30分, 分別由 Bing, 太陽之子, Dicky, 松本然, 米奇老苦...等等抽籤
其中死亡之組應為 Group C.  Group C 3rd & 4th 都分別取得下線冠亞軍

今期大熱 Kwokwy 小組首名出線, 但不敵乒壇方力生 "森森", 但其后森森又輸左比 007
007 以賴網及滴死絕招打低同是乙組的火人. 可惜在面對同樣是乙組, 但水平應該已是甲組的 Hoi.......

其實亞 Hoi 進級亦不容易, 在八強面對謙信杯的對手 Dicky, 險勝 3:2, 最后一場好似只 win 16:14 or (15:13)....而同新鮮出爐的 Pun Pun 亦打足 5 場, 同樣險勝 3:2 同樣 win Deduce, 仲要 win 埋賴網.  最后決賽反為打得輕鬆, 以直落 3:1 勝 007

而 Pun 在初賽負於火人, 但 pun 月打月起勁, 在季軍爭奪戰 3:0 KO 火人.
作者: 44_66    時間: 2009-3-4 01:38

作者: 太陽之子    時間: 2009-3-4 01:55

今日學到好多野...多謝mao兄呢
作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-4 02:00

太陽...我未比番 Book 場錢你呢......Sorry!!!
作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-4 02:01

你應該 Book 了兩小時. HK$42 蚊...記住數
作者: 太陽之子    時間: 2009-3-4 02:09

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-4 02:00 發表
太陽...我未比番 Book 場錢你呢......Sorry!!!
唔緊要...小數目而已
作者: 太陽之子    時間: 2009-3-4 02:09

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-4 02:01 發表
你應該 Book 了兩小時. HK$42 蚊...記住數
星期六會見到你嘛?
作者: kwokwy    時間: 2009-3-4 07:29

啲人好勵害,我小組首名出線都無用。
呢個世界太可怕啦,我都係留返响丁組安全啲。
作者: james007    時間: 2009-3-4 09:27

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-4 01:38 發表
結果非常正路 ....... 屍苦好波 liness" />
I Chai my breasts ga la.....
作者: james007    時間: 2009-3-4 09:29

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-4 07:29 發表
啲人好勵害,我小組首名出線都無用。
呢個世界太可怕啦,我都係留返响丁組安全啲。liness" />
This year I already have a first, second, and third place Medal la....I only need a 4th place medal and I will beat you first to collect a complete set to trade in for a big trophy......
作者: 阿盤    時間: 2009-3-4 09:30     標題: 回復 4# 的帖子

Correction:
其中死亡之組應為 Group C.  Group C 3rd & 4th 都分別取得下線冠亞軍HKTTF -
Should be Group D..... because I was in that group.
作者: wayne_ka_lun    時間: 2009-3-4 09:33

好波呀...James...可惜今次無去睇你打比賽,
蝕左
作者: james007    時間: 2009-3-4 09:36

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-3-4 09:33 發表
好波呀...James...可惜今次無去睇你打比賽,
蝕左
I was playing very good until in the Final against Ah Hoi....   He really is too strong for me......
作者: 44_66    時間: 2009-3-4 09:37

作者: 44_66    時間: 2009-3-4 09:38

作者: james007    時間: 2009-3-4 09:40

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-4 09:38 發表

屍苦 .... 今次月賽吾易打 .... 汝都好厲害架喇
Yes ar....I was worry I wouldn't even advance out of my group....
作者: wayne_ka_lun    時間: 2009-3-4 09:40

今次月賽都比較多左手球員....冠軍戰又是左手對左手....
應該相當緊張....
作者: james007    時間: 2009-3-4 09:41

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-3-4 09:40 發表
今次月賽都比較多左手球員....冠軍戰又是左手對左手....
應該相當緊張....
左手對左手 I have no SO lor....

Final 4 had 3左手....
作者: 氣寒西北.    時間: 2009-3-4 10:27

作者: 野田妹    時間: 2009-3-4 11:04

James 真係又型, 又醒, 又好波啦!!
作者: feideepking    時間: 2009-3-4 11:06

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-4 07:34 發表
野田妹, 佢可能係你的一位好呈仁!
作者: 野田妹    時間: 2009-3-4 11:14

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-3-4 11:06 發表

野田妹, 佢可能係你的一位好呈仁!
唔得,
佢太口甜舌滑啦!!
作者: yatwai    時間: 2009-3-4 11:20

我果組D人亦同樣好勁有-007 , 松本然 , ttfei ,等 ,結果做咗3零部隊 ,下線對閃電文(打凹仔)又輸, 最後險勝太陽之子及日本叔叔,但好好玩,希望下次可以入死亡之組包括

Old Cake,DickyGoku, 海, PUN一次個對矖他們咁就好玩囉 ! 昨晚007又話有病都咁勁不愧為大熱..勁!!

作者: 太陽之子    時間: 2009-3-4 11:22

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-3-4 11:20 發表
我果組D人亦同樣好勁有-007 , 松本然 , ttfei ,等 ,結果做咗3零部隊 ,下線對閃電文(打凹仔)又輸, 最後險勝太陽之子及日本叔叔,但好好玩,希望下次可以入死亡之組包括Old Cake,DickyGoku, 海, PUN一次個對 ...
尋日同你打得好辛苦呢..發球對你冇用....經常被你的推擋壓住....
作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-4 11:27

如果 007 無 sick...應該可以 3:0  KO 亞 hoi
作者: james007    時間: 2009-3-4 11:28

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-4 11:04 發表

作者: 野田妹    時間: 2009-3-4 11:29

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-4 11:28 發表

liness" />
咪咁得戚啦你!!
作者: james007    時間: 2009-3-4 11:29

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-4 11:14 發表

唔得,
佢太口甜舌滑啦!!

作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-4 11:30

James007 你塊版型號是什麼 ??
作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-4 11:31

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-4 11:28 發表

liness" />
其實野田妹是想講

"拿型, 懶醒, 不要會錯意
作者: james007    時間: 2009-3-4 11:32

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-3-4 11:20 發表
我果組D人亦同樣好勁有-007 , 松本然 , ttfei ,等 ,結果做咗3零部隊 ,下線對閃電文(打凹仔)又輸, 最後險勝太陽之子及日本叔叔,但好好玩,希望下次可以入死亡之組包括Old Cake,DickyGoku, 海, PUN一次個對 ...
Really 有病 ga.....I only ate one bowl of congee for the whole day and drink 4 bottles of engery drinks...
作者: james007    時間: 2009-3-4 11:33

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-4 11:27 發表
如果 007 無 sick...應該可以 3:0  KO 亞 hoi liness" />
Dream ha ho la......
作者: 野田妹    時間: 2009-3-4 11:34

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-4 11:31 發表

其實野田妹是想講

"拿型, 懶醒, 不要會錯意
嘩!
雖然係我心底話,
你都唔好係咁多人面前講出黎呀嘛!!
作者: james007    時間: 2009-3-4 11:34

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-4 11:30 發表
James007 你塊版型號是什麼 ??
China Chak, I think.
作者: 野田妹    時間: 2009-3-4 11:35

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-4 11:32 發表

Really 有病 ga.....I only ate one bowl of congee for the whole day and drink 4 bottles of engery drinks...   
飲太多engery drinks會死人架!!
作者: 44_66    時間: 2009-3-4 11:36

作者: james007    時間: 2009-3-4 11:41

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-4 11:34 發表

嘩!
雖然係我心底話,
你都唔好係咁多人面前講出黎呀嘛!!
You also don't need to say this in front of everyone la....now my little heart is broken...
作者: james007    時間: 2009-3-4 11:43

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-4 11:35 發表

飲太多engery drinks會死人架!!
yesterday 死 jor half la...
作者: james007    時間: 2009-3-4 11:43

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-4 11:36 發表

red bull
Not red bull, I drank Bonaqua sports drink....
作者: yatwai    時間: 2009-3-4 12:01

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-4 11:22 發表
尋日同你打得好辛苦呢..發球對你冇用....經常被你的推擋壓住....
咁你正手冲死我果D又點計呀??我有MOVIE為証,講番正題太陽之子如果我想將你和我的比賽片放在YOUTUBE你介不介意呢 ??另我錄了(Goku & 海) ,
唔知他們介不介意我會放上YOUTUBE呢 ???
作者: 野田妹    時間: 2009-3-4 12:02

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-4 11:41 發表

You also don't need to say this in front of everyone la....now my little heart is broken...
你都叫 little heart?
I don't think so law!!
作者: 太陽之子    時間: 2009-3-4 12:05

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-3-4 12:01 發表

咁你正手冲死我果D又點計呀??我有MOVIE為証,講番正題太陽之子如果我想將你和我的比賽片放在YOUTUBE你介不介意呢 ??另我錄了(Goku & 海) ,
不如你俾我睇左先.....好冇呢??
作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-4 12:07

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-3-4 12:01 發表

我諗若你將月賽片放上 Youtube. 真是要問左他們同意先會好d.
作者: wayne_ka_lun    時間: 2009-3-4 12:07

有片睇咁好...~~~
作者: james007    時間: 2009-3-4 12:16

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-4 12:02 發表

你都叫 little heart?
I don't think so law!!
Correction....it should be "weak and little heart"....
作者: yatwai    時間: 2009-3-4 12:36

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-4 12:07 發表

我諗若你將月賽片放上 Youtube. 真是要問左他們同意先會好d. liness" />
我都覺可能會有人介意所以都係問下大家先!!
作者: james007    時間: 2009-3-4 12:52

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-3-4 12:36 發表

我都覺可能會有人介意所以都係問下大家先!!  
You can put in on Youtube...I don't mind ga...but you have to give me the links wor...hehe
作者: iamalan2008    時間: 2009-3-4 12:54

好o野
有片睇
作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-4 12:55

其實如果 d 人唔介意, 我都想看片 !!
作者: james007    時間: 2009-3-4 12:58

Me 2
作者: 44_66    時間: 2009-3-4 13:05

作者: yatwai    時間: 2009-3-4 13:51

唔好講睇片住啦!講番月賽賽果話題先啦! 講到唔放上去就好似對唔住大家咁,放上去又對唔住片中人物攪到我有些壓力好似網上奇拿咁!...
作者: 太陽之子    時間: 2009-3-5 02:51

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-3-4 13:51 發表
唔好講睇片住啦!講番月賽賽果話題先啦! 講到唔放上去就好似對唔住大家咁,放上去又對唔住片中人物攪到我有些壓力好似網上奇拿咁!...  
你唔俾我睇..就對唔住我la...keke
作者: 乒乓在線    時間: 2009-3-5 09:14

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-4 13:05 發表

有冇人問過吾
打得好就不用問啦
作者: 太陽之子    時間: 2009-3-5 11:59

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-4 13:05 發表

有冇人問過吾
你個日有打咩?
作者: bond    時間: 2009-3-6 00:41

Hoi 十分強! 可以3:1 K.0 James 007
Skyper 和 松本然 同樣是長膠高手吧?  可惜長膠對盤及James 007 是起不到作用的....
作者: skyer    時間: 2009-3-7 01:40

哈哈~我不是呢~~~~
作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-9 16:26

remind myself to own Son of Sun HK$42
作者: james007    時間: 2009-3-9 19:24

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-9 16:26 發表
remind myself to own Son of Sun HK$42
You remind me to remind you la.....
作者: superplayer@ssc    時間: 2009-3-9 19:41

作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-18 01:58

remind 自己欠 太陽之子 HK$42
作者: 太陽之子    時間: 2009-3-18 02:04

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-18 01:58 發表
remind 自己欠 太陽之子 HK$42
一係你過數俾我..咁咪唔駛成日remind自己
作者: (=^x^=)    時間: 2009-3-18 18:06

都可以 , you can PM your account to me, tks!!!
作者: 太陽之子    時間: 2009-3-27 01:18

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-18 18:06 發表
都可以 , you can PM your account to me, tks!!!
pm左你

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0