標題: 【國慶盃】菜后吹水 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-4 01:38     標題: 【國慶盃】菜后吹水

/ Z0 g4 R' b3 Xwelcome to 吹 in here
作者: Polyman    時間: 2009-10-4 08:51

"帥兵"同"乒之寶"兄弟班, 打到下線三四名, 當時已經係4點半, 趕住去食午飯, 唔記得同主持人打個招呼, 都唔知係咪要打多一場, Sorry 貓貓
作者: borkee    時間: 2009-10-4 09:20

我比係幸福呀!5:30已經同老婆匯合!
作者: 44_66    時間: 2009-10-4 11:13

作者: 太陽之子    時間: 2009-10-4 16:00

我都好累,好多精彩比賽要睇,最緊要係dicky個場睇到我透不過氣,太精彩了^^
/ s/ u: @% T( E! j8 t8 Y# i
' _! A, G( E. G+ Y% X辛苦晒mao兄了,他真係冇停過,冇佢,我地唔會有咁精彩既比賽:-)
作者: 天龍    時間: 2009-10-4 18:28

係ar!! dicky vs mr poon 好精彩
作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-4 18:52     標題: 【國慶盃】邊場波賽果最最意想不到呢 ?

波是圓的, 沒有什麼不可能, 你覺得那天那一場波的賽果最令人意外呢 ?
作者: 太陽之子    時間: 2009-10-4 23:33

我最高興dicky打到poon2:3........
4 J0 \& ^. D6 ~# Y5 h都係差兩三分波,下次加油 ) @/ K' H" H/ q! Z
3 h$ N5 y# k7 L. I1 {
最意想不到的,係俊一A出唔到線,如果唔係俊一有機會包攬冠亞
作者: Dicky    時間: 2009-10-5 00:37     標題: 回復 3# 的帖子

係差1分波         2:1    10:8
作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-5 00:51

Dicky ....下次一定比机會你爆甲 ...............你得的
作者: 太陽之子    時間: 2009-10-5 02:52

引用:
原帖由 Dicky 於 2009-10-5 00:37 發表 4 o7 O: a2 W, X% r
係差1分波         2:1    10:8
  e: b7 K1 [! J你埋唔到個尾就冇計了 4 {* D# V, y( U; o% X
唔緊要,下次再黎
作者: 44_66    時間: 2009-10-5 09:56

作者: 野田妹    時間: 2009-10-5 11:37

引用:
原帖由 hihi 於 2009-10-4 23:02 發表
9 D! _+ {* K6 I我覺得可能是 油升好夾燈可人 傷打 贏左 涼二人夾麻加落 果場./ ^9 [% [1 u" I% v
1 m- a, f* s  q
又或者是 放滴其能打到 poon上希 2:3
9 u  R6 p/ N; @; {! N# g
+ ?/ Q, o! \: q0 _個場雙打我真係睇到O哂咀呀!!
作者: 太陽之子    時間: 2009-10-5 11:55

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-5 09:56 發表
; g+ n6 b4 B, a9 {1 m9 h$ G8 o8 D( R6 S9 M
4 V4 e. i" E/ a5 j5 X

: v& t( O4 R' n$ j# t你真係克呀
2 h3 a# F9 B7 s3 _5 f1 o4 [佢可能唔記得拜網神

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0