標題: 唉…今個聖誕打過一次波only [打印本頁]

作者: 鋒~~    時間: 2011-12-30 16:09     標題: 唉…今個聖誕打過一次波only

唉…今個聖誕打過一次波only  一開學就考試~
放假放到咁~邊個話做學生易過做大人架!!!
作者: 卓朗    時間: 2011-12-30 16:09     標題: 回復 1# 的帖子

me too
作者: 鋒~~    時間: 2011-12-30 16:15

我寧願考左試先,跟住大挽一場
好過而家要我放緊假走去自修室
作者: vinceho    時間: 2011-12-30 16:15

做學生時容易,出來社會就難
其實各有各難,只係唔同階段做唔同野
作者: crazyvin    時間: 2011-12-30 16:21

我兩樣都試過
果時中五都做左幾個月野
雖然做野都受人氣 不過起碼知幾時有得收檔同收人工
可惜 讀書...沒完沒了...
依家比個死人AL搞到頭都大埋..唉..
大家加油 TOGETHER LA!
作者: feideepking    時間: 2011-12-30 16:31

有乜出奇
照計十二月邊有人唔忙????????!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~

作者: wlwlwl    時間: 2011-12-30 16:35

Young man...其實學生時代係人生中最快樂既時代...唔信既可以問下任何一個前輩
作者: poon    時間: 2011-12-30 17:27

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2011-12-30 16:35 發表
Young man...其實學生時代係人生中最快樂既時代...唔信既可以問下任何一個前輩
絕對同意...如果時光可以倒流的話...我都想再享受學生時代!
作者: alanchan    時間: 2011-12-30 17:48

一個星期可以打到幾小時乒乓已經係幸福到極..............

你暑假part time姐, 如果真係長工, 野野OT(未必有錢), 你晚上無8-9點都走唔到的話, 你就感覺到了......比平日的工作擰乾了你個人, 到星期日只想睡覺......除非係有米人, 話唔do就馬上唔do....

學生真好......
作者: (=^x^=)    時間: 2011-12-30 18:04

Agree
作者: 8899    時間: 2011-12-30 18:08

絕對同意
作者: samlam    時間: 2011-12-30 18:33

Agree
作者: 鋒~~    時間: 2011-12-30 19:33

um....我刀知阿爸阿媽辛苦
但係細路做得差(有try去做好)阿爸阿媽刀一定係話左先lor

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0