標題: [砌版討論] 有無人以前用過pf4同pf4-1,覺得佢地好唔好用?? [打印本頁]

作者: nwa10    時間: 2012-3-24 20:42     標題: 有無人以前用過pf4同pf4-1,覺得佢地好唔好用??

有無人以前用過pf4同pf4-1,覺得佢地好唔好用??
(中學時代都好似有,不過當時轉用左729fx,所以無用過,剛剛回歸乒場一年,想知姐)thank you
仲有pf4之後是什麼,因為之後我無打波了??

作者: y539069849    時間: 2012-3-24 20:58

729fx
作者: 青見人    時間: 2012-3-25 03:38

引用:
原帖由 nwa10 於 2012-3-24 20:42 發表
(中學時代都好似有,不過當時轉用左729fx,所以無用過,剛剛回歸乒場一年,想知姐)thank you
宜家下下講紅記幾多星.. +下日日俾d靚仔串我塊板冇星-____-
作者: eddieho    時間: 2012-3-25 07:47

引用:
原帖由 nwa10 於 2012-3-24 20:42 發表
我七八十年代讀書時,都係用PF4同729的。但現今時代,如打紅記的大多數人用狂2,狂3,天極,天弓。 或多數打外套的。
作者: fonglongyin    時間: 2012-3-30 08:43     標題: 回復 3# 的帖子

佢地成日問:你塊板幾多星呀?
我: 無星
佢地: 買塊好G GE 拍啦,我呢塊6星,成3百幾蚊呀
我就會變到呢個表情
作者: nwa10    時間: 2012-3-30 11:49     標題: 回復 5# 的帖子

其實打得好米得羅,球拍都是附助姐
作者: on520    時間: 2012-3-30 20:32

引用:
原帖由 fonglongyin 於 2012-3-30 08:43 發表
佢地成日問:你塊板幾多星呀?
我: 無星
佢地: 買塊好G GE 拍啦,我呢塊6星,成3百幾蚊呀
我就會變到呢個表情

作者: on520    時間: 2012-3-30 20:34

引用:
原帖由 eddieho 於 2012-3-25 07:47 發表

我七八十年代讀書時,都係用PF4同729的。但現今時代,如打紅記的大多數人用狂2,狂3,天極,天弓。 或多數打外套的。
同道中人

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0