標題: 回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 ) [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 03:31     標題: 回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

今年元旦盃...Jimmy, Hoi and 冬姑...都是小組次名出線 !!. E! b5 |& \0 h2 ?8 X6 V
你會否走線....不過若個個都走線...未一樣在下線撞到
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 03:36

睇心情啦,貓兄
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 03:39

你好彩, 有個靚女陪你...不過不要輕看靚女...有一個 Jackho 都打唔嬴.....
3 {0 g/ |2 o6 w: t5 q- ]
$ Q* v+ D$ a, n* k如果你走線....有可能對 Jlamlam or 至正   弓起
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 03:46

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 21-6-2008 03:39 AM 發表 % m* k) R/ d( ]; R8 f, n1 p
你好彩, 有個靚女陪你...不過不要輕看靚女...有一個 Jackho 都打唔嬴.....1 }$ M8 H3 ?* m$ A- r, ]

5 r! `5 Y* P1 m1 S: n  u如果你走線....有可能對 Jlamlam or 至正   弓起
5 ?5 R" T& U. k唔係呀,咁強8 K3 _" k; h+ Z2 o/ u) T
仲係要靚女,咁姐係唔洗打啦: ]& V, O1 q% Q1 {6 z
請問係唔係小妹妹
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 04:04

嚇下你組...我都唔色佢 !
7 f: S4 `- ~  K2 H6 y1 R7 @+ z' _不過你同兩女仔同組...真是艷福不淺 !
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 04:04

不過下線真是有可能 vs 至正.
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 04:20

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 21-6-2008 04:04 AM 發表
( T, M& J6 M9 n. b  F0 K/ K不過下線真是有可能 vs 至正.
! U( y( ~* R/ R8 t, n* P
到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 04:21

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 21-6-2008 04:04 AM 發表
( [3 @8 Q) n/ w" K. L$ r嚇下你組...我都唔色佢 !. B; w% J4 T1 |( M
不過你同兩女仔同組...真是艷福不淺 !
+ Z1 h9 A0 l9 @8 t* W我知你對我好好
作者: logtincom    時間: 2008-6-21 04:25

下線撞到?
/ \. D$ m) F4 w9 t次名出線都有機會上線架
作者: jlamlam    時間: 2008-6-21 09:21

maybe vs 瑋仔 again
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:28

走線是一門極高深的學問. 處理洽當的話, 可以順你過關斬將, 達成心願. 亦會令到自己一敗塗地." _# u/ Z6 w7 I; |- g8 N

) g* e. k) Z- X  ~, v$ \至於各施各法. 千奇不要怪責誰是誰非. 最緊要打得開心. 輸贏等閒事. 只要大家再看一看參賽名單, 就知道, 走線與否, 其實作用不大..... 3 Y  l. K' P' w4 f8 R: w9 b; {9 k) @

6 L$ R4 I+ X' [過一兩關都要碰著一級好手. 若然自己覺得是一級好手, 就無需要以走線來避開一些所謂高手. 因為那些高手, 都未必一定能過關..... , Z2 {* ~5 y; ~

5 K7 }- p/ f( o: R2 X$ a/ F當然, 我是在說風涼話, 因為小弟因工作未能參賽!!
* p( K# g3 P0 b1 W6 P& J: P
" M1 t! o7 s3 D; @% R- C4 _怎樣說都得!!!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:32

我只擔心, 你走線時, 他又走線...結果
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:35

剛看過長膠王子條線...走下線有机會快 d 對 Jimmy
2 u" T; f( L; ]2 \. x( H走上線八強 vs 亞海.....但亞海走下線八強一樣有机會 vs Jimmy 2 U0 G, T1 b/ J1 X
0 O# Y2 f  `- H7 q5 m9 ^3 I
自相 殘殺
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:36

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:32 發表
$ f9 O3 j/ L0 {. l/ V* [2 Y我只擔心, 你走線時, 他又走線...結果
7 o0 s5 V' s; J: J' K, }' d  u' \+ n7 X% j& ~
所以要計算清楚呢! 有很多高手, 自己是球星級數, 又何需走線.
) U; o8 y6 J' T% d0 f- v' m
& d1 f, d3 }, r+ D9 M不過好像德國, 也是走線偏偏要對葡萄牙!! 這是明智之舉!!9 `9 a/ z2 t, J6 @

2 R7 X: ]- q7 h) W- B! k. [1 C7 Q德國也走線.....那呀海, 冬菇, 占米, 里奧................
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:38

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:35 發表 . t" ]1 k( V2 {$ V% f
剛看過長膠王子條線...走下線有机會快 d 對 Jimmy
2 c! ~! }) J7 U走上線八強 vs 亞海.....但亞海走下線八強一樣有机會 vs Jimmy
( g9 t8 i# r" k0 l! G& X+ [2 B6 M/ E  @* c7 l/ ]8 h
自相 殘殺
# G2 V: R  n. r0 _' p$ e6 P# o6 B

% z- @5 ?% s% [/ _. p所以就話, 照打啦! 不用想太多. 他們三位又是否肯定能入八強呢!! $ N2 x* e( Q  V: t- x  }
$ w1 Z( q" H( l  e7 v9 r' `" ~9 E$ \
這個回歸盃實力非凡........想必有臥虎藏龍.....小心
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:38

但今年元旦杯...Jimmy, 冬姑, 海 ...全部都是走線4 l) `% Q$ W4 N
打四出二, 好玩的地方是...不是抽簽決定所有...1 z! }8 g- d- v( ?1 r) |8 _/ N

1 ~; K" q2 P& s9 i8 k, t8 T到時可能有人學你, 扮開失波  (你上次太明顯, 下次要做得似 d )
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:43

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:38 發表
5 X9 v0 z: v3 l+ B$ Q9 k但今年元旦杯...Jimmy, 冬姑, 海 ...全部都是走線
, {, s2 e. O8 f# y% L$ H- t% s打四出二, 好玩的地方是...不是抽簽決定所有...
0 y4 d: ~  }: S
( O" l: N/ i- h2 J$ n% v. f到時可能有人學你, 扮開失波  (你上次太明顯, 下次要做得似 d )
8 E! V  n. O1 j) c% ~0 V
0 l( i# a0 b2 H$ i& e. @  [當我遇上強橫對手時, 就會開失波.................9 M' B, M% V' Z" w0 R

& K1 q% {# `9 d9 A; o3 }講真, 第一屆比賽, 個個都想威! 但係都回歸盃時, 出名球手再走線, 會比人笑嫁!! (比D壓力jimmy佢地先!!)
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:47

jimmy 條線都 ok..不過有一隻從未露面之黑馬...此人是小弟多年前的好友, 年多前在行際杯  win 過王子......( 又比 d 壓力 jimmy 先)
6 n3 w& ?, Q2 Y4 n+ N% {0 S# b0 p. c2 v% L" s
不過若有机會都是8強才對. 個名唔講出來, 你地估下啦
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:48

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:47 發表 * H6 r1 [' w" C* f. w/ D. I% Y# q
jimmy 條線都 ok..不過有一隻從未露面之黑馬...此人是小弟多年前的好友, 年多前在行際杯  win 過王子......( 又比 d 壓力 jimmy 先)
1 Q( ^2 r( E3 ?6 F
- a: b& x! B8 }0 h不過若有机會都是8強才對. 個名唔講出來, 你地估下啦
3 v# F6 e4 P4 L# J  N
+ k$ H, {1 K! z6 U- `3 t6 w
總之回歸盃件件硬野. 我都唔知走線黎做乜! 不如博過啦
作者: 極道羅殺    時間: 2008-6-21 11:14

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 發表
0 i* s' M7 r2 L. D/ r, y' U1 omaybe vs 瑋仔 again
: Z) ~# p" f$ r
$ i0 A/ Q- ]  y. m好大機會
作者: 乒之仁    時間: 2008-6-21 11:34

我不會走線
作者: phantasy    時間: 2008-6-21 11:40

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份
作者: 一燈大師    時間: 2008-6-21 12:50

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。
- v/ |6 M& W' p' g係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-21 12:54

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
8 g% n/ [  n% V7 @& x9 L& u
# H6 k' ~) G1 D) @9 K[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-6-21 12:59 編輯 ]
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-21 12:55

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表 . ]! Z: a" w+ @$ \3 J& G
比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
作者: 一燈大師    時間: 2008-6-21 13:02

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表
: X: Z) u  T- n, e自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
5 ^. x% c6 Y# ^* D' c2 A& \; a& B3 M2 e3 S; ?
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:08

作者: 乒乓人    時間: 2008-6-21 13:09

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表
* Q7 O+ l& W) s! A/ O  D$ X& Y$ N& ~  M+ S5 m% A& e9 c

: w; P4 I; U& x5 z# Y$ h, l你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
2 @# a$ H7 c$ K/ N7 M- I1 \& _
真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..
# H: w$ ^0 f) H& n6 }  F近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去.. 7 w6 `) {. k% X2 C  K7 [

6 n) H% ?/ i) T5 u等我呀...我一定會再上黎嫁..好快
作者: 乒乓達人    時間: 2008-6-21 13:15     標題: 我想問下有冇對賽表????

放便走線
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:32

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表 ) L9 }$ U/ T2 f
maybe vs 瑋仔 again
% S$ d' q4 j" c+ l5 J" ]+ _你最近先ko我3:0* _" D0 k3 I9 i9 T$ R* b  X- e8 ]1 H
你唔洗怕啦
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:35

作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:38

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表
( {) N# g+ A8 w+ ~0 [  x$ Y* u& p3 X: ~

+ G$ x4 M5 t7 _% E靚靚咀 貢堅
# j' M' Y: \0 I( j% B3 E6 X
係呀,因為我最近玩緊器材
* b+ B. F% D0 A5 h準備7/1
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:39

作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:47

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表 ( D! ~) s$ Z& u/ m4 o3 f

2 u% Q+ }9 y2 i% N! K3 O' t" |$ h4 n+ N9 O3 ]8 X: \  Q0 M$ B# e
噢 ...... 渣油呀 瑋哥
2 P8 Z6 x; A) j" A$ U; l; t星期二,食龍大典你來唔來呀
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:48

作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:59

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表 ! `5 P% R9 ?" x: v% W" _& @0 R* |
5 l, I8 d, C0 B, @

: e# Q( l+ X3 q. ]2 \; l: I問問老實爺酸
* r6 x( @0 O  p% F" s有心一定來到
作者: carfielddog    時間: 2008-6-21 19:24

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表
3 f% ]4 ^  W, v! x% @
$ J! V9 M: W' U5 Q+ Z6 s到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
) F4 u; ]7 m7 [) C% T好似好難為,咁難為就唔好做啦!
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 20:23

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表
/ p6 T: a/ j4 Y7 d
+ ^. R; O$ Y: y0 }好似好難為,咁難為就唔好做啦!
; b( R* k9 L) r& ]' z1 D8 S
今日同off+試過塊板,超好打
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 22:50

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 22:51

我諗當日最精彩一定是
$ t: b6 z, P6 K: X8 W: `9 z. z/ ?' L; J/ h3 X* u4 G
瑋仔 vs Kiu Bo Bo
! W7 T( s$ a, _3 c4 s- r; m6 [8 p, q; r& I3 p
兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
作者: 威利多    時間: 2008-6-21 23:02     標題: 回復 1# 的帖子

睇下情況>.<

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0