標題: 回歸盃 - 第廿六回 (宣佈退出) [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 08:40     標題: 回歸盃 - 第廿六回 (宣佈退出)

貓仔要同廠長共進退, 宣佈退出.  (要專心攪好比賽)
6 G0 Z: t/ q4 {
# i! e' d9 ]! Z) z
5 U  q6 c$ }5 C: r
* q" \: L6 E% h7 L( y4 e* s' R
$ D. f2 y( |' [若有人不到, 我不排除汁死雞
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 08:47

昨天發 dream....什麼東西都忘記帶...果然有壓力....9 u0 B% x' ~: e! x- {
希望今次會攪得好d
作者: 小過童    時間: 2008-6-21 08:56

................為人民服務
作者: kei    時間: 2008-6-21 09:01

Dear Mao,   G, Z! ^& J* U( y5 s* A
I do appreciate your devoted attitude to table-tennis
7 U$ k7 {  u3 N& Z% L8 p/ BKei
作者: jlamlam    時間: 2008-6-21 09:18

regret to hear that
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:20

其實我見你們打到根皮力儘之際...便會叫你們私片 ......
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:32

欽敬..................若我放工來得切, 跟你私片又如何...(不過我看似得個講字!)
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:37

你到時又表演出神入化的 "放水大法"
, N6 |( M4 e/ b: c; Z其實我同你唔係差好多, 只是吃你發球渣 ma   (講笑炸)
4 y. N$ [. m+ Q8 ]# j% g我們相差十萬9000里
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:40

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:37 發表 7 q- @: Q4 a" G; v
你到時又表演出神入化的 "放水大法"
+ h) S( _# F* g- p' G1 Q( F3 v其實我同你唔係差好多, 只是吃你發球渣 ma   (講笑炸)
- c6 Y5 W1 Z, D6 t6 G& i我們相差十萬9000里
( D9 N  u( B' O& N, Y" o. O( @/ M" Y( {( a7 W  _) ]# ?
"其實我同你唔係差好多"
' [; t, K# J! p* Y" s5 N: ]. C
( `5 B' Y- X- [$ C: ~0 ^咪就係囉!!! 我覺得你似放我水多D囉!! 比賽起上黎, 真係唔知邊個發揮得好嫁! 所以我同你都係五五波!!!
; A' x/ Q, S: X2 a* x! }不過我地又無緣對賽!!! 可惜!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:42

其實我同你唔係差好多
! X$ N( C7 _6 m這句說話是講守龍門...我中學做足咁多年守龍門...由小一打到中學都只守龍門.......ha ha) N% d  ^( j) H) y6 Q5 q% T2 n
不過中學后便無打足球了
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:42

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-21 09:40 發表 7 }; n5 Y% z2 `& \$ N

8 b5 z& E5 B' w+ o% S7 O3 @5 l5 N% b: D& W9 k3 g% I0 t7 M
"其實我同你唔係差好多"
8 _9 |  X8 v$ O! I% s3 R
( ^8 {7 [) V3 ~, k+ B* R咪就係囉!!! 我覺得你似放我水多D囉!! 比賽起上黎, 真係唔知邊個發揮得好嫁! 所以我同你都係五五波!!!% G$ O/ F+ f  _- W* O, a8 N, S4 |
不過我地又無緣對賽!!! 可惜!!
. ]/ e* J5 v& R+ d2 V
9 ]6 S* R% j( X  p$ |# I2 H
如果你讓我 5 分, 我都覺得同你 55波
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:46

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:42 發表
/ O- D; l$ l- F* f- f# M其實我同你唔係差好多* e/ P* I, F8 t0 m9 g! e
這句說話是講守龍門...我中學做足咁多年守龍門...由小一打到中學都只守龍門.......ha ha
0 J. `) _% Z; m4 J4 s$ s. S不過中學后便無打足球了
3 ?. ^' L" ?$ o5 j9 F
" t8 y: t6 o  G  s$ n$ b
守龍黎計, 我就一定認叻wor!! 我一定勁你好多wor!! haahaa" ]; N; Q* B( j% `/ F/ o
4 a0 M7 O, j5 }. i, X9 k
你估我呢個防守王名流架.......
4 R( r% t6 O/ N. d7 d
  n% R/ t/ V1 l2 I/ z/ i話晒都係HA No1
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:47

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:42 發表   w. ~6 \1 V( E

, p- X2 ?, f7 Z# o; N如果你讓我 5 分, 我都覺得同你 55波
3 X  V8 a( L* P0 k

4 k& r' H8 z- `唔好玩啦! 我次次同你打都打到決勝局. 根本就係五五波. 無得讓!!!
7 O6 I" a9 q4 L0 D# g. O7 W# q  [0 _. c
咦!! 連廠長都唔打, 真係可惜wor!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 10:00

防守王高波在什麼, - n" G8 [" ?( Q) @
不是三洞抄我, 也不是抄我 11:1 or 11:27 c  ^; Z7 }% ?& ~4 G: G
( G/ c" }. G- k+ x. L: \' q6 \
高在次次都打足5塲, 塲塲 win 少少, 或輸少少.- s( X2 D7 [' F/ ~+ F. P
到決勝局, 想要分時便有分, 想失時又可以失分 (好似人地玩話事啤)8 c# ^# F* g/ g0 x5 x. M2 M5 q
但是每次最后總 win 你兩分.
: X4 h% E3 \* p1 u* r5 fE D 未叫高.  
5 r0 ]2 j1 A+ ^; T. N: J. Pd 水平不是好高的人, 只會不停搶分.  唔敢放. 因為怕未必追番.$ Y+ E- c' s% r: ?& R# N6 Y( ?
明明板反手轉好利害, 五塲波, 有四塲都開無轉, 有時仲要開失波.
6 \; I3 \. W( M0 B仲想唔認扮野....一於踢爆你
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 10:33     標題: 回復 14# 的帖子

打左我一堆字先至出唔到.......成日error!! 激死我!! 再打過先........
" x. d/ u0 O8 [4 _) y4 d3 y
4 c- q( ~/ D1 U8 J. _  _我踢爆番你就真. + l* E1 \: l; v6 G5 E2 l2 V' w
次次打足五局, 有四局比你玩細佬咁玩, 左飛右撲, 辛苦到我丫.....
# B$ w! j# Z, I) m, e" y跟住睇到你驚玩謝我, 所以決勝局次次都專登輸我少少.
3 Q+ |" e* L$ V" R驚下次無我呢D咁好玩既傻仔比你玩丫嘛!! 你估我唔知咩!?!8 q3 p8 Z# S2 M. A2 I
不過我又鍾意兩邊撲, 當減肥呀!!!8 U% b* c# I! P- m9 F' ]
0 o' {8 a+ S: Q0 l4 O$ B; h
再講, 每一個人遇到極強對手時, 都會承受好大壓力. 開失波就實會啦!* v* b4 X6 o$ B& e% u& P
我都不知幾咁驚你. 所以開失波囉!!!
作者: charmway    時間: 2008-6-21 11:05

你們的精神永在
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 12:15

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-21 10:33 發表 ) L5 G+ k/ ?  d; m- V* Z
打左我一堆字先至出唔到.......成日error!! 激死我!! 再打過先........0 n+ G  c6 W6 |+ S
2 S$ q# z3 D$ e: d/ g/ E( w1 H
我踢爆番你就真.
; v8 F9 K6 I1 {/ g; S" A3 t次次打足五局, 有四局比你玩細佬咁玩, 左飛右撲, 辛苦到我丫.....5 r, q# J2 k0 x  C+ i% G, ~4 G: s
跟住睇到你驚玩謝我, 所以決勝局次次都專登輸我少少. ...
9 ?  c7 J8 }$ J2 r* l2 x" {9 o1 i
不過話時話, 你真是走得好快...真是鋼門 書勿瓜
作者: feideepking    時間: 2008-6-21 12:20

您們的戰事好激烈!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 12:25

你又唔來同見頭暈, 決一生死
作者: feideepking    時間: 2008-6-21 12:28

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 08:55 發表 . b# R/ c7 p" L9 m1 T
你又唔來同見頭暈, 決一生死
1 R6 y1 u; _4 M8 C+ G" ~5 J) s

/ H, w% K6 P5 H6 }8 W5 r( D見到佢會暈浪!
作者: logtincom    時間: 2008-6-21 12:44

有關裁判個度點?
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 12:45

你會來的是嗎 ?
作者: logtincom    時間: 2008-6-21 12:46

嗯嗯...
. ]+ e7 f& t% h: H0 ~( ]9 S報了不來,罪大惡極
作者: 威利多    時間: 2008-6-21 22:46     標題: 回復 1# 的帖子

加油牙!!!我支持你牙,貓貓
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-22 00:19

thank you 浩浩..你要打好d,,,,KO 晒 d 叔叔
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-22 00:22

看下有無人放飛机.....9:30一定有人唔知醒
作者: phantasy    時間: 2008-6-22 00:26

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-22 00:22 發表
8 `7 I" A7 s1 P9 w, U/ R看下有無人放飛机.....9:30一定有人唔知醒
6 o3 V( j1 O% m" T- x
我好大機唔知醒
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-22 00:32

你打幾點 ??
作者: 輝Sir    時間: 2008-6-22 00:36

好可能今次比賽會出現最多『非自願性飛機人士』出現
作者: 威利多    時間: 2008-6-22 14:00     標題: 回復 25# 的帖子

哈哈!!!一定會@@全力以赴,做到最好

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0