標題: 【乒工廠球局】: 6月26日 (星期四) 8:00 - 11:00pm - 觀塘乒高球會 [打印本頁]

作者: 廠長    時間: 2008-6-23 20:08     標題: 【乒工廠球局】: 6月26日 (星期四) 8:00 - 11:00pm - 觀塘乒高球會

乒工廠會員優先

註意 :
請列明想打的時間,因本人要安排枱數,如因遲到及沒有合理的解譯,仍需全數繳付報名時所列明時間的費用!!

觀塘乒高地址:
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=2933&extra=page%3D1

新人請留contact比我先加名
冇我contact請pm我!!!!!!!!
費用$10一小時

8 - 11pm (7 tables)

1.Gary Cheung
2.44 66
3.PL
4.Johnny
5.輝
6.竣仔
7.prince
8.Zoe
9.嘉靜
10.幻殺
11.yin
12.oldcake
13.wayne
14.coco
15.wuwu
16.catherine (8 - 10pm)
17.kken (8 - 10pm)
18.Beckham (8 - 10pm)
19.Joe (8 - 10pm)
20.wing wing ( 8 - 10pm )
21.Myron

作者: 粒仔輝    時間: 2008-6-23 22:16

I join
作者: Zoe    時間: 2008-6-23 22:40

Join~~*
作者: mankit    時間: 2008-6-23 22:52

廠長兄:
可以留wing wing一席嗎?
20:00 -22:00
作者: 廠長    時間: 2008-6-23 22:56

引用:
原帖由 mankit 於 2008-6-23 22:52 發表
廠長兄:
可以留wing wing一席嗎?
20:00 -22:00liness" />
yeah.....!!! wing wing 終於來了!!!!!!!
作者: Joe    時間: 2008-6-23 22:58

8-10PM
作者: old-cake    時間: 2008-6-23 23:30

8-11pm please

作者: 44_66    時間: 2008-6-24 09:12

作者: wayne_ka_lun    時間: 2008-6-24 09:38

我又黎...Thx
作者: Ringocc    時間: 2008-6-24 09:50

me & kken join pls 8-10pm
作者: cococheung    時間: 2008-6-24 10:02     標題: 回復 1# 的帖子

Join~~* ,thanks.
作者: 廠長    時間: 2008-6-26 11:27

update
作者: 廠長    時間: 2008-6-26 11:36

有6個
作者: 廠長    時間: 2008-6-27 00:43

見到wing wing好開心,仲請我飲野,心都甜埋
作者: Joe    時間: 2008-6-27 00:53

局後有感 : 不喜勿回  (請以好既方面討論 及 檢討pls)
太多人 , 睇個list 以為21個 ....點知唔只
如果知道係咁多人 , 就不會來了....
有些爭台私片 , 又有些爭台 覆桌
2hrs 排隊共打左5場到啦....回家
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-27 00:53

引用:
原帖由 廠長 於 2008-6-27 00:43 發表
見到wing wing好開心,仲請我飲野,心都甜埋liness" />
u see any 3-male always sweet la
作者: 廠長    時間: 2008-6-27 01:05

引用:
原帖由 Joe 於 2008-6-27 00:53 發表
局後有感 : 不喜勿回  (請以好既方面討論 及 檢討pls)
太多人 , 睇個list 以為21個 ....點知唔只
如果知道係咁多人 , 就不會來了....
有些爭台私片 , 又有些爭台 覆桌
2hrs 排隊共打左5場到啦....回家
今晚多了人walk in實在不好意思,而其中更有一張被乒高相熟客人佔用了!!
如今晚你認為有什麼不滿或令你感到不值,我願意作出賠賞,又或者可免費招待你一次球局,畢竟我開呢度係唔係為賺錢,而是希望令大家多個享受乒乓球的地方,其實我毎次都有好主動叫你去打,你有否記得嗎?liness" />liness" />
事件我相信係第一次發生,而你亦來過我度很多次,我相信如有問題,你亦不會再來,是嗎??
所以我亦希望你明白我們搞手的難處!亦多謝你的意見!

作者: Joe    時間: 2008-6-27 01:14

只實我多人來左既問題我明白原因.....我頭先亦聽到....
現在只是提出 , 大家討論一下 , 檢討  是否有改善既空間
當然我上來只有一個目的 , 打乒乓波
有改善當然會繼續來啦
作者: logtincom    時間: 2008-6-27 01:21

星期日有無波局/

注意的注是 「水土2」
作者: 廠長    時間: 2008-6-27 01:24

引用:
原帖由 Joe 於 2008-6-27 01:14 發表
只實我多人來左既問題我明白原因.....我頭先亦聽到....
現在只是提出 , 大家討論一下 , 檢討  是否有改善既空間
當然我上來只有一個目的 , 打乒乓波
有改善當然會繼續來啦 liness" />
改善係一定會!! 我地亦希望搞得更好,呢個亦係我地目標,畢竟我們不是大球會,現在亦有數十名會員,己令我覺得係意料之外,當然我們不會固步自封!!
作者: 44_66    時間: 2008-6-27 02:20

作者: 廠長    時間: 2008-6-27 02:24

wing wing 已成為我係香港女乒乓球手中,最喜歡的一位!!!!!!
作者: 44_66    時間: 2008-6-27 09:54

作者: 乒乓人    時間: 2008-6-27 10:01

噚晚8:00我都上左去 "踩場".哈哈..  探下廠長們.  
手痕打左一陣.  多謝廠長借出 "柳承敏"給小弟一用..  滿足...
作者: 44_66    時間: 2008-6-27 10:03

作者: 廠長    時間: 2008-6-27 10:29

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-27 10:03 發表

乒乓人 好型呀 ... 箸住長富都打得咁瀟灑
佢打日直!!! 歡賞價值極高
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-27 10:32

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-27 10:03 發表

乒乓人 好型呀 ... 箸住長富都打得咁瀟灑
咁都話型....唔係化...
我俾果個左手日直打到兩頭撲呀

係呀, 睇住我兩頭撲, 觀賞價值幾高嫁...

作者: 廠長    時間: 2008-6-27 10:32

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-27 09:54 發表

許尋日整損隻手仔呀 ... 有血血都冇喊 .... 好硬淨
吓!!! wing wing整親

我好擔心呀
作者: mankit    時間: 2008-6-27 11:47

Wing Wing會睇到你地D posts啦,星期六見佢比赛
作者: mankit    時間: 2008-6-27 11:48     標題: 回復 36# 的帖子

星期六見佢比赛真身,都係女仔
作者: mankit    時間: 2008-6-27 11:49

作者: garfieldjam    時間: 2008-6-27 11:54

I love to see "Wing Wing" too......
作者: 廠長    時間: 2008-6-27 12:05

引用:
原帖由 mankit 於 2008-6-27 11:47 發表
Wing Wing會睇到你地D posts啦,星期六見佢比赛
我會早d到!! 霸頭位!!!
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-27 15:15

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-27 10:01 發表
噚晚8:00我都上左去 "踩場".哈哈..  探下廠長們.  
手痕打左一陣.  多謝廠長借出 "柳承敏"給小弟一用..  滿足...
順便問問, 我都未請教我呢個的日直對手叫咩名.  廠長你知唔知呀?
作者: 廠長    時間: 2008-6-27 15:36

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-27 15:15 發表

順便問問, 我都未請教我呢個的日直對手叫咩名.  廠長你知唔知呀?
名字就不知! 外號叫撒旦,他打得好好GA!
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-27 16:13

引用:
原帖由 廠長 於 2008-6-27 15:36 發表

名字就不知! 外號叫撒旦,他打得好好GA!liness" />liness" />
哈~哈.. 外號叫撒旦, 好貼切呀.
無錯.  佢打得好好.  拉波好轉.  
同佢打左一set3局兩勝.  我先輸一局, 而第2, 3局 好彩我頂得住佢拉波的線路, 又多賴網滴邊...險勝duece..liness" /> .

作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-27 16:18

ping pong man is very strong about "release water"
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-27 16:23

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-27 16:18 發表
ping pong man is very strong about "release water"
又話我"放水"...我俾佢打到兩頭撲呀...
撤旦佢只係有一兩球梗梗出界, 而我出埋我新的發球先梗梗贏咋.  
(仲俾廠長全程睇住我打, 你知啦, 俾佢睇晒我的技術, 下次一定俾佢爆我啦.  好大壓力呀)

作者: 廠長    時間: 2008-6-27 17:06

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-27 16:23 發表

又話我"放水"...我俾佢打到兩頭撲呀...
撤旦佢只係有一兩球梗梗出界, 而我出埋我新的發球先梗梗贏咋.  
(仲俾廠長全程睇住我打, 你知啦, 俾佢睇晒我的技術, 下次一定俾佢爆我啦.  好大壓力呀)
有乜壓力呀??

我的水平仲有排練啦
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-27 17:14

引用:
原帖由 廠長 於 2008-6-27 17:06 發表

有乜壓力呀??

我的水平仲有排練啦
噚晚睇你"輕描淡寫"咁練習(爆推, 側身連續拉), 就知道你已深藏不露啦.  
我有排練就真.
作者: 廠長    時間: 2008-6-27 17:25

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-27 17:14 發表

噚晚睇你"輕描淡寫"咁練習(爆推, 側身連續拉), 就知道你已深藏不露啦.  
我有排練就真.
我不知拉得幾辛苦,咪老作
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-27 17:34

引用:
原帖由 廠長 於 2008-6-27 17:25 發表

我不知拉得幾辛苦,咪老作
頂果個就辛苦喇..板板都咁沖!!!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-27 17:36

廠長深露不藏
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-27 17:38

唔好講放水.....如果乒乓人果日是穿短褲  ......用快 Tango Extreme...未認真...否則只有五成 - 六成功力 !!
應該講未儘全力.

廠長當然是硬野 ....
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-27 17:50

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-27 17:38 發表
唔好講放水.....如果乒乓人果日是穿短褲  ......用快 Tango Extreme...未認真...否則只有五成 - 六成功力 !!
應該講未儘全力.

廠長當然是硬野 ....
我唔識放水,  只識吹下水..
如果對手唔係唔好彩梗梗出界, 我輸左好耐啦..
唔好吹到我好打得咁.  就算我穿短褲, 用埋快 Tango Extreme...集中加認真...使出十二成功力, 都一樣俾廠長沖爆..
你睇唔到咋, 佢D波真係隻隻都  "爆沖" 嫁!!!!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-27 17:52

廠長爆沖 你一定接唔到, 因為 ...................................

因為好沖 law
作者: 外星毛查查    時間: 2008-6-28 08:44

佢打日直WO,
沖波冇弧線=0=
好難擋下呢~

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0