標題: 【丁組】羅殺 & 老餅 雙雙殺入丁組 32 強 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2008-7-27 13:47     標題: 【丁組】羅殺 & 老餅 雙雙殺入丁組 32 強

下一場是 羅 kill vs 餅餅....兩個只能活一個.
換言之最小一個入 16強

弓起
作者: (=^x^=)    時間: 2008-7-27 13:47

作者: logtincom    時間: 2008-7-27 13:53

老餅好波
作者: stevetemp    時間: 2008-7-27 14:23

老餅渣油!
作者: Topgun    時間: 2008-7-27 14:54

老餅險勝,他們打足五局,老餅擦網,11:9 險勝入16 强。
作者: Ricky~Moon    時間: 2008-7-27 14:57

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-27 13:47 發表
下一場是 羅 kill vs 餅餅....兩個只能活一個.
恭喜羅剎及餅餅, 但下場兩個只能活一個就非常可惜,不過無論如何大家加油.
作者: bartender    時間: 2008-7-27 18:49

弓起!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: old-cake    時間: 2008-7-27 20:14

引用:
原帖由 Topgun 於 2008-7-27 14:54 發表
老餅險勝,他們打足五局,老餅擦網,11:9 險勝入16 强。
係呢度同羅殺講声sorry先,last一球擦網險勝,
其實我今日的表現非常不穩定,由其是對羅殺的前一場,
win到羅殺佳因大家同是荃民和乒工,係熟路波,所以才可險勝,
進入16強後不穩定的間題又出返來,终於3:2敗下來,之後真要諗諗点攪,
同時多謝眾多的廠友的臨場打氣,
多謝
多謝
作者: nganhot2    時間: 2008-7-27 22:20

勁勁勁呀!
餅餅幾時得閒再黎指教下我地
作者: old-cake    時間: 2008-7-27 22:26

引用:
原帖由 nganhot2 於 2008-7-27 22:20 發表
勁勁勁呀!
餅餅幾時得閒再黎指教下我地
wa,我点有資格做指教,但係做倍練員一定沒問題,遲的過來一齊玩,而且重好就腳,好近我返工的地方,
作者: nganhot2    時間: 2008-7-27 22:29     標題: 回復 12# 的帖子

我地通常星期三8-10都o係o個度。
如果唔係d免費book場政策,一般會book兩張枱。
你就得啱咪黎玩下囉。
作者: garfieldjam    時間: 2008-7-27 22:31

just lost 2:3.......just a little bit......if old cake can handle better for some critical point for last set, he can go to final 8. Add oil old cake, u say "you can", u can!!!!
作者: 亞俊    時間: 2008-7-27 22:53

at the edge of  finals 8,
young cake !
作者: old-cake    時間: 2008-7-27 23:09

引用:
原帖由 nganhot2 於 2008-7-27 22:29 發表
我地通常星期三8-10都o係o個度。
如果唔係d免費book場政策,一般會book兩張枱。
你就得啱咪黎玩下囉。
好野, 又多一班乒乓friend la,
more friends, more games,
我來會pm妳先,
我地都好似有場友誼賽玩wo,一定好快又見面la,
作者: old-cake    時間: 2008-7-27 23:15

引用:
原帖由 亞俊 於 2008-7-27 22:53 發表
at the edge of  finals 8,
young cake !
一定吾係young cake,
我都以為自己重係25
今日打完丁複,馬上去打荃湾分令,
我而家巳經週身酸痛,天日都吾知点打工聯??
可能連工都返吾到,
死喇,吾知我老板上吾上呢個網da lei??
作者: (=^x^=)    時間: 2008-7-27 23:17

old cake...好波
作者: 44_66    時間: 2008-7-27 23:18

作者: old-cake    時間: 2008-7-27 23:20

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-7-27 22:31 發表
just lost 2:3.......just a little bit......if old cake can handle better for some critical point for last set, he can go to final 8. Add oil old cake, u say "you can", u can!!!!
打完今日比賽,我的死穴出晒來,各位廠友,幫我諗諗点樣執返正佢!!!
重要多謝很多專程來捧場的廠支,---加非,topgun, 廠長...............
各位廠員,我地一齊努力牙!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 44_66    時間: 2008-7-27 23:24

作者: old-cake    時間: 2008-7-27 23:32

46 兄, 我以你為傲至真,
你經常都帶的驚喜給我們,帶來無限的樂趣

作者: 瑤瑤    時間: 2008-7-27 23:40

Cake cake 咁你荃灣打成點呀 ??
作者: (=^x^=)    時間: 2008-7-27 23:41

對不起, 今日要打屋遠菜...不能來支持你
作者: old-cake    時間: 2008-7-28 00:09

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-27 23:40 發表
Cake cake 咁你荃灣打成點呀 ??
入左四強,8月3決賽
作者: 瑤瑤    時間: 2008-7-28 12:59

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-7-28 00:09 發表

入左四強,8月3決賽
嘻嘻....你同羅殺 8/3 都有得打決賽....不過轉去荃灣打
作者: old-cake    時間: 2008-7-28 13:02

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-28 12:59 發表

嘻嘻....你同羅殺 8/3 都有得打決賽....不過轉去荃灣打   
will you come??
作者: Ringocc    時間: 2008-7-28 13:03

弓起 old-cake & 羅殺
作者: garfieldjam    時間: 2008-7-28 13:07

not the same age group wor.....yiu yiu
作者: 瑤瑤    時間: 2008-7-28 13:10

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-7-28 13:02 發表

黎支持餅餅...羅個冠軍
羅殺好大機入直入決賽..哈哈...因為阿 PK 會比 46 泡制緊..趕唔切黎  

作者: 瑤瑤    時間: 2008-7-28 13:11

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-7-28 13:07 發表
not the same age group wor.....yiu yiu
我豬..但都係有得打..有得打  
作者: old-cake    時間: 2008-7-28 13:12

certainly, ROSA is a young guy,
Yiu Yiu know that already.
作者: feideepking    時間: 2008-7-29 14:18

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-7-28 09:42 發表
certainly, ROSA is a young guy,
Yiu Yiu know that already.
Yiu Yiu knows Rosa is younger than her!
作者: james007    時間: 2008-7-29 14:42

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-7-28 13:02 發表

Of course Yiu Yiu will come la...but because of you...hehe
作者: 44_66    時間: 2008-7-31 10:34

作者: mrke    時間: 2008-7-31 11:02

弓起弓起
作者: feideepking    時間: 2008-7-31 17:01

引用:
原帖由 mrke 於 2008-7-31 07:32 發表
弓起弓起
一時間好混亂, 您弓起冰個?!

作者: 瑤瑤    時間: 2008-8-2 10:50

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-31 10:34 發表

為左羅殺 , 不材願意 硬食 pk 一野 .......
P-K 可能趕得切呀....荃灣打下就
作者: 44_66    時間: 2008-8-2 13:03

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0