標題: [砌版討論] 如果有 $888 你會買咩板? [打印本頁]

作者: vr1717    時間: 2016-1-4 18:27     標題: 如果有 $888 你會買咩板?

最近公司抽獎 , 抽到 $888 現金 , 想砌塊新板, 正反手連膠
請問有什麼好選擇?

直板 及 橫板 都 請給我意見 , 謝謝 !
作者: michaell    時間: 2016-1-4 19:07

TIBHAR Samsonov Pure Wood
Donic Bluefire M1 X 2
Total 特價$790
作者: rckw    時間: 2016-1-4 19:21

綠檀 EUR84.90, 正 銀河北斗, 反 CJ8000 加埋人仔110左右
分開買, 自己上膠, 計返$888應該夠
作者: niceiceman    時間: 2016-1-4 19:57

買二手新板
作者: TomLai    時間: 2016-1-4 21:00

鍾意擊打既話四百零蚊整塊Clearfield. 仲夠錢買兩塊啱打既膠.
拉波既話除咗樓上#2講既Samsonov Force Pro Black之外都可以睇下Ovtcharov V1會唔會過預算.
都係木板. 炭板就要買二手嘞.
作者: markpch    時間: 2016-1-4 21:15

Samsonov pro black
S1+銀V
作者: TomLai    時間: 2016-1-4 21:46

啱啱睇過. Donic啲炭板好似唔貴. (我冇打過.)
作者: agito    時間: 2016-1-4 23:50

老實講,真係不錯,點計都好過買百x達
配埋5Q/1Q,確係QQ
[attach]33828[/attach]
作者: wing0000    時間: 2016-1-4 23:50

搵塊平平地舊零兩舊的練功板
反手焦 3, 天翼呀果 d
正手 05 都仲有錢淨

作者: laukwok    時間: 2016-1-5 08:08

趁動盪物價回落等人以真正急放价放d靚二手板出泥
作者: TomLai    時間: 2016-1-5 08:33

引用:
原帖由 agito 於 2016-1-4 23:50 發表
老實講,真係不錯,點計都好過買百x達
配埋5Q/1Q,確係QQ
5Q我試過. 配VPS發力打透板. 好食波. 拉撥好好. 1Q冇打過. 海棉硬過5Q.
作者: anobody    時間: 2016-1-5 19:42

引用:
原帖由 vr1717 於 2016-1-4 18:27 發表
最近公司抽獎 , 抽到 $888 現金 , 想砌塊新板, 正反手連膠
請問有什麼好選擇?

直板 及 橫板 都 請給我意見 , 謝謝 !
萬X Sales ???

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0