標題: Wong Chun ting the best penhold player [打印本頁]

作者: 暐仔    時間: 2016-7-1 14:28     標題: Wong Chun ting the best penhold player

[youtube]gA8EWKzU4EU[/youtube]
作者: michaelwwk    時間: 2016-7-1 18:50

作者: vr1717    時間: 2016-7-1 19:09

穩穩陣陣,其實冇乜邊球特別靚!
作者: tsomlay    時間: 2016-7-1 19:30

The best penhold player ?
Sorry to burst your bubble, the best penhold player is Mr Xu Xin.
作者: TomLai    時間: 2016-7-1 19:41

我都覺得許昕啲. 不過唔緊要啦. 套片係話MY best. 大家睇法可以唔同.
除咗許昕同黃鎮廷之外, 我都好欣賞吉田海偉同黃增羿.
仲有李佼姨喎.
作者: TomLai    時間: 2016-7-1 19:45

仲有何志文叔都好值得尊重. 雖然我覺得佢既打法觀賞性差啲.
作者: tsomlay    時間: 2016-7-1 19:59

引用:
原帖由 TomLai 於 2016-7-1 19:45 發表
仲有何志文叔都好值得尊重. 雖然我覺得佢既打法觀賞性差啲.
Xu Hui
作者: kenyy    時間: 2016-7-1 21:24

努力無白費
作者: michaelwwk    時間: 2016-7-1 22:03

我就锺意廷哥,横打去到這個水平己经好好,移動速度比王皓快,反手中遠台殺傷力大,但對着國家隊個人覺得应该有不同的套路,现在國家隊打法上更注重控制,不是一味对拉,希望廷哥注意一下,多D变化
作者: 乒乓在線    時間: 2016-7-2 00:28

NICE
作者: TomLai    時間: 2016-7-2 09:03

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2016-7-1 22:03 發表
我就锺意廷哥,横打去到這個水平己经好好,移動速度比王皓快,反手中遠台殺傷力大,但對着國家隊個人覺得应该有不同的套路,现在國家隊打法上更注重控制,不是一味&#2354 ...

作者: fuhungpang    時間: 2016-7-2 17:40

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0