標題: 【網友分享】: 從外國訂購兵器分享 [打印本頁]

作者: 小過童    時間: 2008-10-14 10:08     標題: 【網友分享】: 從外國訂購兵器分享

有無人可以分享下呀.......................

或者有相關之網頁呀........................thanks
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-14 10:38

http://www.iruiru.com
作者: 小過童    時間: 2008-10-14 10:40

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-14 10:38 發表
http://www.iruiru.com
貓貓你試過未架 ............要幾耐先收到貨呀?
作者: kwokwy    時間: 2008-10-14 10:56

小過童,24號就係練波球局啦,你而家訂板都多數嚟唔切啦。不如遲啲去日本旅行時親身揀仲好啦。
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-14 11:02

買過 兩三日便收到, ok 架.
但要付運費
作者: 小過童    時間: 2008-10-14 11:15

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-14 11:02 發表
買過 兩三日便收到, ok 架.
但要付運費
明白...............  1 St Zone ( Hong Kong )

[size=-1]The shipping charge and the service charge" Table
[size=-1]Weight[size=-1]|
[size=-1]1st zone[size=-1]|
[size=-1]2A zone[size=-1]|
[size=-1]2B zone[size=-1]|
[size=-1]3rd zone
[size=-1]500g[size=-1]|[size=-1]1500YEN[size=-1]|[size=-1]1900YEN[size=-1]|[size=-1]2200YEN[size=-1]|[size=-1]2500YEN
[size=-1]1000g[size=-1]|[size=-1]2200YEN[size=-1]|[size=-1]2800YEN[size=-1]|[size=-1]3200YEN[size=-1]|[size=-1]4200YEN
[size=-1]1500g[size=-1]|[size=-1]2800YEN[size=-1]|[size=-1]3600YEN[size=-1]|[size=-1]4100YEN[size=-1]|[size=-1]5800YEN
[size=-1]2000g[size=-1]|[size=-1]3400YEN[size=-1]|[size=-1]4400YEN[size=-1]|[size=-1]5000YEN[size=-1]|[size=-1]7400YEN

作者: 小過童    時間: 2008-10-14 11:24

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 10:56 發表
小過童,24號就係練波球局啦,你而家訂板都多數嚟唔切啦。不如遲啲去日本旅行時親身揀仲好啦。
Good idea ............but I need to save money for 去日本旅行時親身揀兵器
作者: kwokwy    時間: 2008-10-14 11:30     標題: 回復 7# 的帖子

一塊板唔會過500g,咁都係多百幾蚊,好似平過機票好多
作者: kwokwy    時間: 2008-10-14 11:33

問下乒匯日本叔叔幾時會過日本,叫佢帶貨睇下得唔得
作者: 小過童    時間: 2008-10-14 11:43

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 11:33 發表
問下乒匯日本叔叔幾時會過日本,叫佢帶貨睇下得唔得
都系一個好提意...............

第一選擇 : 我的選擇系 閃光 10 ............約$380-$400 .元 ( 不包運費 )

第二選擇 : Cypress-S ............................約 $ 650  ( 不包運費 )

手頭鬆D的話會選擇.............蔣彭龍   約 $950 ( 不包運費 )

作者: kwokwy    時間: 2008-10-14 11:48

咦,先進阿Siu Sir標閃光10-$420,蔣彭-$750,雖然話VIP價,但係點解會平咁多(蔣)
作者: 小過童    時間: 2008-10-14 11:54

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 11:48 發表
咦,先進阿Siu Sir標閃光10-$420,蔣彭-$750,雖然話VIP價,但係點解會平咁多(蔣)
系真唔系呀.................

點樣先叫做 VIP 呀 ?話時話我都未去過先進 真系鄉里
作者: kwokwy    時間: 2008-10-14 11:56

你行埋去話好仰慕佢就多數得。你要我可以幫你問一問,有時佢網站啲價未必咁update。

作者: 小過童    時間: 2008-10-14 12:00

就今晚收工過去..............睇下有無斬獲

作者: kwokwy    時間: 2008-10-14 12:03

打咗電話過去先呀(2134-1264),話就話收9:00,但此人經常性唔喺度。
作者: 廠長    時間: 2008-10-14 12:04

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 11:48 發表
先進買果塊應唔係蔣單檜,而係蔣碳,蔣碳唔好打ga
作者: kwokwy    時間: 2008-10-14 12:14

引用:
原帖由 廠長 於 2008-10-14 12:04 發表

先進買果塊應唔係蔣單檜,而係蔣碳,蔣碳唔好打ga
哦,有咁嘅分別!小弟唔係用日直,唔識咁多,多謝廠長兄提醒。小過童兄你自己睇真啲啦。
作者: 小過童    時間: 2008-10-14 12:14

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 12:03 發表
打咗電話過去先呀(2134-1264),話就話收9:00,但此人經常性唔喺度。
唔該曬 kwok 兄,我今晚都系唔過啦!

因為有神秘 ( 超級網友 ) PM 我,正有我所需之兵器出讓 ( 可能系非常之簾價 )
作者: 廠長    時間: 2008-10-14 12:15

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 12:14 發表

哦,有咁嘅分別!小弟唔係用日直,唔識咁多,多謝廠長兄提醒。小過童兄你自己睇真啲啦。
客氣客氣!!! 舉手之勞啦
作者: 小過童    時間: 2008-10-14 17:16

引用:
原帖由 朋友 於 2008-10-14 17:12 發表
有冇中文睇==
唔明你講乜
作者: 小過童    時間: 2008-10-14 17:19

引用:
原帖由 朋友 於 2008-10-14 17:16 發表

我搵左好耐先搵到邊到有板睇==
我 2 + 明啦
作者: 小過童    時間: 2008-10-15 09:55

Mail reply  Fr. IRUIRU ( 日本乒乓球用品供應商 )

Dear Sir,

Thank you for your email.

The price of BTY/Cypress S is 8000 yen
The price of BTY/Chiang Peng-Lung is 12000 yen.

We cannot inform you exact EMS shipping fee, as we do not now in what country you live.

Also, we cannot measure the exact weight withint putting items into postage box.

We guess total weight will be 700-800g.

Best regards,
iruiru.com/Sachiko Hoshino

作者: OversiZe    時間: 2008-10-20 03:22

作者: smallstar    時間: 2008-10-20 06:49

引用:
原帖由 OversiZe 於 2008-10-20 03:22 發表

有冇人想係依度訂?
我有 d 野想訂
不過想睇下有冇人會一齊訂慳番 d shipping
我都想訂一塊板,太約一百g到,如果夾埋一齊,重平過香港買
作者: 小過童    時間: 2008-10-20 08:53

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-10-20 06:49 發表

我都想訂一塊板,太約一百g到,如果夾埋一齊,重平過香港買
星星你想訂乜呀.........................

我就想訂槐9mm蔣彭 + Roxon 450 ( Red colour ) 膠
作者: OversiZe    時間: 2008-10-20 22:50

作者: jack    時間: 2008-11-19 22:18

SORRY,  唔小心 PM 答左落 POST, 請板主 DELETE 這個回覆

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0