標題: test [打印本頁]

作者: friendlybrother    時間: 2018-5-6 18:37     標題: test

test

作者: 速鳥    時間: 2018-5-6 19:49

跳水「郭晶晶」,丁寧想做第二個「郭晶晶」 信不信由你
作者: friendlybrother    時間: 2018-5-6 19:59

作者: 速鳥    時間: 2018-5-6 20:00

丁寧下場對「杜凱琴」大勝,証明身體無問題,如果蘇蘇要贏,局局只會險勝,丁丁敗三蛋還有局局得五六分,要打到大滿灌得主這個成績,要非常快很準的人,才有可能,所以蘇蘇暫時咪發夢,只是做了個「宣傳」代言人,所以最好之後收聲,咪再被人利用。
作者: 速鳥    時間: 2018-5-6 20:11

而且丁寧比賽中做戲,唔是第一次,前幾年決賽對劉詩雯,扮跌倒,詩雯同情心起,失波連連最後輸左,奧運決賽對李曉霞,扮發球被裁判判錯,哭流滿面,好在李曉霞唔受影響。
作者: Nescafe    時間: 2018-5-6 20:25

劉國梁都話丁寧受傷喎,除非劉講大話啦。
作者: (=^x^=)    時間: 2018-5-6 22:59

引用:
原帖由 fastloopattack 於 2018-5-6 19:59 發表

信!

從前大魔王張怡寧退役都係嫁有錢港男來香港居住生仔啦!

不過,我是香港人,始終支持香港球員,我就認為,若果娶老婆,蘇慧音會更好,又靚女又好波,文化水平又高(佢接受訪問可以用流利英語唔使翻譯) ...
遺傳
作者: (=^x^=)    時間: 2018-5-6 23:00

蘇小妹乒乓ball技術好有天份遺傳老豆
蘇小妹標誌可人一定係遺傳呀媽
有禮貌呢D就係家教
作者: 范少伯    時間: 2018-5-7 14:21

引用:
原帖由 fastloopattack 於 2018/5/6 19:59 發表

信!

從前大魔王張怡寧退役都係嫁有錢港男來香港居住生仔啦!

不過,我是香港人,始終支持香港球員,我就認為,若果娶老婆,蘇慧音會更好,又靚女又好波,文化水平又高(佢接受訪問可以用流利英語唔使翻譯),支持香港球員,支持蘇慧音為港爭光!
[youtube]Kom9wMpLIzE[/youtube]

11x, it's nothing personal.

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0