發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 10:52 發表
吾要昅實 老實爺 :'(
典解呀???:L

Martin 羅殺 我撐硬!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 11:03 發表

貢多俊藍 , 京許 盪失露 :funk:
我都一樣要呀!!! honey...!!!!!!:$

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-24 11:04 發表

死野!
俾你打到我宜家周身骨痛...............................
我比你x到冇心機:'(

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-24 11:15 發表

X 係咩? 粗口?:o  
佢好司文的!!!!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 11:26 發表

叫  地肉之早 :'(
honey.......!! 你果組何來地肉???????????:Q

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-24 11:30 發表

無錯, 睇我個樣都知啦..........點會講咁粗俗o既說話呢...........係咪..........瑤瑤
佢一定信你啦!!!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-24 11:39 發表

佢咁天真又咁純品
緊信:lol
今個星期要操FIT你班友!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-24 11:41 發表

天真? 好似踩緊我咁......
唔好咁敏感啦!!!!!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 11:43 發表

吾又要 fit :loveliness:
honey !! 你成日都咁fit...!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-24 11:46 發表

我已經俾你操死了
地獄式特訓 1

極度多球

:@ :@ :@ :@ :@ :@

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 11:52 發表

地獄式特訓 2

摩打腳走位步法 :loveliness:
3未唸到!!!!!!!!!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-24 11:55 發表
地獄式特訓 3
羅剎發球
好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

are u ready ???????????:lol :lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-24 12:00 發表
準備好!!!我要好似佢咁發球

v8advrudYZs&NR=1
好似........................!!!!!!!!!!!!!! :o

個身型!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol :lol

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 12:39 發表
做馬

輝 sir
mao
aa
:victory:
honey.....你唔重視我:'(

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-24 12:43 發表
靚仔大選

1. Gary
2. Gary
3. Gary
4. 44_66

夠重視你啦
你又唔係honey , :Q

好down.....黑到飛起!!!!!!!!!!!! :'(

yes sir.....!!!!!!!!!
本帖最近評分記錄
  • hkttf +10 2007-12-30 00:39

點解有我個名??? 我仲要做場務:Q

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-1 20:04 發表
恭喜四名乒乓友能在08年有個好開始.....:victory:

另外非常多謝瑤瑤及aa5436而位淑女在賽事尾聲時齊齊担當裁判一職:handshake

而之後就要多謝邪貓唔出賽而做咗全日義工兼攝影司:lol

更要多 ...
我冇份ga..............!!!!!!!!!!!!!!:@

發新話題