發新話題

My daughter just received her first TT coaching last night!!!

教你囡囡個教練真幸福,因為她實在太得意又靚女

引用:
原帖由 james007 於 2010-2-2 16:24 發表

The little girl of James Bond ma...of course 得意又靚女 la....
成個公仔咁!! 大個咗爸爸實擔心死

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-2-2 16:38 發表

You'd better let her have a close look to Gary(not me), let her know what/who is 危險人物.  少女勿近. 小公主更加勿近.  
呀Gary兄!! 我咁尊敬你......你竟然咁對我

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-2-2 16:55 發表

我意思係 : 係會教佢認識咩叫"危險人物"咋喎..都唔係講你本人.  哈哈...
你想自認, 唔係化~~~
你講乜都好啦!! 出晒街喇!!!

係wor.......你係咪新緍呀???? 恭喜你呀!!!

引用:
原帖由 james007 於 2010-2-2 16:44 發表

We all know Gary is a lady killer la...
james is the king of lady killer ar.... !!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-2-2 17:00 發表

大家都知你係咩人..放心, 佢地都應該同我一樣諗法的.  嘻..

多謝.  剛12月25日.  過左honey moon, 開始bitter moon喇..
bitter moon......比gary嫂知道你就大件事喇!!!

祝你們白頭到老,永結同心......!!!

我唔祝你年生貴子喇!因為呢個年代D人唔多願有仔女,隨緣啦!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-2-2 17:04 發表

乒乓人, 你好大個膽......你竟然在我論壇共開講 "真" 話
點解你又做炸両GA......??????????????????????

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-2-2 17:10 發表

澄清 : GARY 會 "教導"小公主咩叫做危險人物.  
不是GARY佢本人!!!
你又揾我做替身呀

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-2-2 17:13 發表

我MORE BITTER, 佢HAPPIER!!
會一定生..2個起, 唔知幾多個止.
但唔知幾時開始.哈哈!!!
為太太着想!! 越早越好啦!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-2-2 17:15 發表

YOU TOO!!
我冇人要啦! 做硬王老五!! 但唔係鑽石果隻wor...!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-2-2 17:23 發表

腎石, 膽石?? 都唔錯丫!!  哈哈~~~

你咁講, 唔知論壇黑手會唔會暗中做野呢?

提議 : 終極女子賽.  勝出者就可以得到 "腎石, 膽石王老五".
不收費.  仲有錢收添...
無言!!!!!!

發新話題