26 12
發新話題

【網友分享】: 3/14 日深圳練波團隻肥羊

肥羊之友絕對係一班貪玩貪食嘅烏合之眾liness" />
喂,有無人有相影到我,唔該傳上嚟呀,我要嚟做証據呀。

就係有呢隻小肥羊,加埋幾支大啤,嗰晚先至可以勇闖實利和打甲C,神阻殺神,佛阻殺佛

唔燥就無火,無火就打唔出水準
情願之後食返龜靈膏

大漠風情,中國人係咁食法架啦

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-15 22:53 發表

弓起kwokwy你殺入甲c前八名,直通入甲b!
多謝呀。不過打到好鬼夜,入到甲b都唔可以成日去打啦。
聽晚我哋大窩口又見面呀

引用:
原帖由 shiningblue 於 2009-3-15 22:58 發表

不過真係好wild喎...你哋有冇起身跳埋舞呀
個個食到企哂起身,不過就無人記得跳舞囉

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-15 23:01 發表

你幾號squash room??我無記錯你打9-11架可??
嗯,我哋响2號,中間9-10大家可以一齊玩。

我無咁早,應該都係9點先到

多謝bond兄提醒,我哋隻羊當面切,應該無事啩
明顯個羊頭唔係掛落去。

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-16 00:02 發表

打一個鐘咋,咪姐係得兩個人私片???
我打9-11,成人午夜場

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-3-16 02:23 發表
我都食左好多肥羊,但無飲大啤,無醉意咪比你ko左
其實我飲咗酒打高兩分波

其實嗰晚我哋肥羊隊大家都打得唔錯,並唔係浪得虛名。
我估我可以打得前啲可能係因為我練波同實戰較吻合。因為我哋大家基本功都各有千秋,但係基本功同實戰吻合,打起分上嚟應該著數啲。
可能我哋要考慮下練波嘅模式。

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-3-16 10:54 發表
老了點liness" />
氣寒你話邊個「老了點」呀?係話我定係隻羊定係邊個?

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-3-16 11:01 發表
隻羊  唔是講緊隻羊咩liness" />
話明「小肥羊」,嗰隻點會係老羊呀!

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-16 11:00 發表
同意. 遲的要諗下練習模式先. 下次再去要3月28號la.
上去練波其實唔練得幾耐呀,每次都係兩三個鐘。你估myron咩,練4個鐘
3月29有南區月賽,高手如林;3月28我諗就算上去都係輕鬆玩下,食嘢為主啦。

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-16 11:52 發表

汝有邊次唔係食野為主
就算係真嘅你都唔好大庭廣眾咁話我呀
話時話,今次28號上去唔打夜場,要認真諗下食粥底火鍋

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-16 12:30 發表

我要遁序漸進, 先要練好 D 招式先, 再練套路, 再求實戰
我都預左輸波輸足一年, 其實都係為興趣, 無乜大不了
可能我諗法同你唔同。
其實四十幾年前徐寅生有篇好出名嘅講稿都談過呢個問題,等我得閒搵返出嚟大家研究。

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-16 12:28 發表

如果齊人就食粥底火煱la. 都係4-6pm, 之後食飯慢慢嘆, 飯后返香港. 29號打月賽.
呢輪好似進步咗啲,若果share教練應該可以去到3個鐘。
Anyway,遲啲先算。

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-16 12:51 發表

你地一路打開波緊係唔同喇, 我無打波好耐, 先要練返每板波, 起碼要試返昔日識打既波
其實我都廿幾年無打。
剛在老爸家中搵到我兩個收山前的獎杯,係1986年,仲係兩個都係第三。搞邊科!嗰時咁容易攞到第三!
仲記得08年復活開始練返波,打10分鐘左右就要抓住檯邊喘氣,好在呢個英姿論壇啲人見唔到

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-16 14:12 發表

我10點打完過黎搵你.liness" />
唔使呀,個場咁細,9點見到面就可以一齊玩

26 12
發新話題