發新話題

【網友分享】: 3/14 日深圳練波團隻肥羊

【網友分享】: 3/14 日深圳練波團隻肥羊

先賭為快, 其他相等 Terence 上傳

隻羊正唔正呀?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-15 21:20 發表
肥羊之友絕對係一班貪玩貪食嘅烏合之眾liness" />liness" />
喂,有無人有相影到我,唔該傳上嚟呀,我要嚟做証據呀。
莫非你比老婆审緊 ?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-16 11:29 發表

上去練波其實唔練得幾耐呀,每次都係兩三個鐘。你估myron咩,練4個鐘
3月29有南區月賽,高手如林;3月28我諗就算上去都係輕鬆玩下,食嘢為主啦。
汝有邊次唔係食野為主

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-16 12:08 發表

就算係真嘅你都唔好大庭廣眾咁話我呀
話時話,今次28號上去唔打夜場,要認真諗下食粥底火鍋liness" />
唔大聲 D 話比人聽, 邊有人 JOIN 我地, 你估個個都好似郭大俠咁好體力, 我地要 "補充體力", 先有付出架
28 號我未必黎, 我另一班波友好似話約去鯉魚門渡假營, 唔知 BOOK 唔 BOOK 到

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-16 10:50 發表
其實嗰晚我哋肥羊隊大家都打得唔錯,並唔係浪得虛名。
我估我可以打得前啲可能係因為我練波同實戰較吻合。因為我哋大家基本功都各有千秋,但係基本功同實戰吻合,打起分上嚟應該著數 ...
我要遁序漸進, 先要練好 D 招式先, 再練套路, 再求實戰
我都預左輸波輸足一年, 其實都係為興趣, 無乜大不了

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-16 12:43 發表

可能我諗法同你唔同。
其實四十幾年前徐寅生有篇好出名嘅講稿都談過呢個問題,等我得閒搵返出嚟大家研究。
你地一路打開波緊係唔同喇, 我無打波好耐, 先要練返每板波, 起碼要試返昔日識打既波

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-3-16 17:43 發表
     小肥羊(00968)公布截至08年12月31日止末期業績,錄得股東應佔溢利1.29億元人民幣(下同),較07年同期增長41.17%,每股盈利13.55分,派末期息7.6港仙。

該公司07年同期錄得純利9116.3萬元。
小風係咪橫板一面生膠架?

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-3-17 00:09 發表
肥羊之友。。請幫幫忙。。。謝謝

江湖救急~~~~Visa卡問卷調查

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=11907
DONE

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-17 09:42 發表

小風係世上少有既直板反面生膠
我都想練呢招 [/quote]

練長膠好過生膠喇, 尤其係自動粘貼果 D

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-17 12:23 發表

你竟然知道我嘅秘密武器,要想辦法殲滅你
你要殲滅我好易之嘛, 我都仲未有還擊之力

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-17 22:05 發表

我尋晚同郭大俠打左一場,佢淨用高吊而只係用一次長膠,已經輕易殲滅左我.
佢有幾十年功力, 你練下波先喇

發新話題