發新話題

【甲組】弓起 Eric 升左上甲組

邦邦你都係差少少咋!! 打完丙團應該夠分上甲呢

回復 3# 的帖子

你嚮我心目中已達甲級. 同Eric 一樣啦!!liness" />

So are you la...I think I cannot get 5 points from you.....

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-23 11:27 發表
你嚮我心目中已達甲級. 同Eric 一樣啦!!liness" />liness" />liness" />

So are you la...I think I cannot get 5 points from you.....
你講中我心底話添!!

我真係想嚮邦邦手上贏得五分. 五分就夠嫁....................

By the way, we never play with each other wor....let's find a chance la...

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-23 11:41 發表

你講中我心底話添!!

我真係想嚮邦邦手上贏得五分. 五分就夠嫁....................

By the way, we never play with each other wor....let's find a chance la...
我未有心理準備比你炒住wor.............唔係講笑, 我真係好驚你.....

引用:
原帖由 james007 於 2008-10-23 12:56 發表
驚 我 handsome gor 你???  Haha....you're tall, dark and handsome....I cannot compete with you...
唔講我啦.........只係睇你既一身做型, 甚有男人味. 你呢隻簡直係渴市呀!!!!

回復 22# 的帖子

佢知我黑仔丫嘛! 無計!

回復 25# 的帖子

小王子都好快上甲啦!! 你地陽光一族真係堅!!!

回復 27# 的帖子

唔會wor!! 你唔係排好後.....都有得輸下囉!!! 玩下手. 甲中至尾你搞得掂又加分. 甲頭既, 輸左都唔使點扣分啦!

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-10-23 15:37 發表

我都想,但現在排名又降左,我估好快去番丙組。
你仲後生, 好快打上去, 有好多機會

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-10-23 23:10 發表

恭喜啊,下次要讓小弟五分啊,Eric兄liness" />
ERIC 讓你五分,  咁要讓我六分, 打半打啤酒!!

回復 50# 的帖子

佢排名高我咁多, 六分唔多丫!!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-10-24 00:56 發表

呵呵,無問題,不過要打3打啤酒
win既要半個鐘頭飲哂wor∼∼∼
殺你. 不過要我開晒波.....哈哈!! 我輸左比你, 你就飲三打....嘩卡卡!!

發新話題