發新話題

【丙團 2008】: 令人憤慨的事

請恕我小人物.......三位人兄, 我無一個識. 係咪隱世高手黎嫁?!?!?!

回復 29# 的帖子

問乜????

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-27 15:59 發表
如果佢問候我,我都唔知我會對佢做D咩
我估人地對你點, 你會三倍敬贈囉!!

好驚對住唔輸得既球手. 一路打一路up. 一路呻. 大佬. 唔通你天下無敵咩!??

唔輸得唔好打啦!! 一張檯, 兩塊板, 一個波. 滴死碰網都係贏. 如果輸親呢D都要小人, 果個人我諗應該好難存活呢個世上囉!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-27 17:00 發表
講時講,我記得有一年打中西區,都比人問候過!
當時果一局已打完,大家轉位啦,點知條友仔,走來同我講,
"你是下贏我,我等陣搵人打X死你"
跟住我就無理佢照打,點知就比我贏左佢,但條友手都唔握!
記唔記得上次我同你嚮公開賽對賽(幾年前), 你個partner(小朋友)都好似唔想同我握手wor! (無記錯係)

我又記得你同我打完, 都好似想同問候我wor! (講笑o者!)

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-27 17:14 發表

我partner果度,我只記得有同你握手!想唔想我就唔知!

我當時都唔夠你打,我問候你做咩..............
加上我打波從來都唔會問候對手,我只會係打波中途問候自己
不過巨龍就係人都問候
其實我想話, 而家我同你打時, 我都想問候你.........!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-27 17:38 發表

我贏又贏唔到你,你問候我有咩用!
係都問大C同巨龍啦
唔係呀, 我上次同你打先至比你三蛋攪掂...............

講開又講, 其實比賽中途爆粗, 裁判係咪要比黃牌呢?!?!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-10-27 17:39 發表
又關我事.....
無計, 嚮你個場打波, 乜叉都關你事!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-27 17:46 發表

之後果次咪比你3:0KO返
不如搵個人試下!
如果有機會我地對賽, 不如一人小一野...

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-27 17:46 發表

之後果次咪比你3:0KO返
不如搵個人試下!
係wor! 你幾時打呀喂...去撐一撐你都好wor

引用:
原帖由 至高境界 於 2008-10-27 23:01 發表

你上左神枱啦, 呢D小事唔好煩你
咩叫做上神...............

發新話題