29 12
發新話題

Full【雅博月賽9】9月3日(五)8-11pm哥和老街

攞命c伯嘅絕招"攞命長膠桶死你"無幾多人頂得住

對曲奇餅讓2分,我想死

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-8-9 23:50 發表

係呀! 吾次次都奶野
清風大俠又奶大左?? why not play this ball game?

c full bro,煩將"種籽殺手"改為"丁丁魚腩",,thx !

引用:
原帖由 Terence 於 2010-8-9 23:56 發表
周公子, 最好抽到你, 攞命同myron一組, 外加阿舜, 一於邪膠大戰, 可以交換球拍打又得
Terence bro,如抽到同myron,攞命c伯,阿舜一組....

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-8-10 00:05 發表

I think your 花朵 should be : 燿舞揚威震歌城
"丁丁魚腩" is very ok for me la....

攞命c伯点只有"省隊實力"直頭是"有心有力" or "邊邊有力"

引用:
原帖由 Terence 於 2010-8-10 00:10 發表

要麻煩ycfu了 不過呢組可能要打2個鐘喎
要麻煩 c full add 鐘

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-8-9 23:57 發表

I afraid of nchan
afraid of nchan

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-10 00:21 發表
激戰爆發,必定精彩!

睧覺了,閃...........
c full 唔好 3,4 點 ,又上來閃一閃,跟住睇埋天x變....

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-8-10 18:07 發表

符兄,你編我做種子,即係叫我做popcorn,任人爆、任人趙。
我嘅目標下綫4強,努力
攞命c伯目標下綫4強......

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-8-10 08:33 發表

風兄咁都睇到我嘅長處,已經收得好埋
4. nchan001(深不可測)-----攞命c伯 is not (深不可測) , he is
(長不可測)

攞命c伯 丙團你打主力---努力,努力,努力........

我嘅目標爆種,爆種,爆種,爆種,爆種,爆種,爆種,爆種,爆種,爆種........................

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-10 18:35 發表
請我食餐飯+一支青島is ok!
c full, 一支is not  ok for u la...

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-10 18:50 發表
new photo, Chow hing add oil! The Butterfly bag will be yours!!!
c full 無咩可能拿到 Butterfly bag la .....下線3連冠恐怕也成泡影

c full 又唔用番長膠...; 不過我見越來多橫板反手不用長膠了,改用反膠,搞到我同攞命c伯,myron,好以少數民族......

引用:
原帖由 44_66 於 2010-8-11 00:19 發表

周仔, 下線問過我先 ... 吾該
打上線la...六爺

六爺你屋企大把雙魚三星波la...我等緊嗰下線冠巾嗰三個雙魚三星波練削球呀

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-8-11 01:10 發表
4哥同周公子唔好同我爭雙魚波
唔好 play me la...第52屆皇城盃冠軍:舜哥

29 12
發新話題
最近訪問的版塊