發新話題

【2010 丁組】有無人可以打嬴 "橫打信" ?

引用:
原帖由 a74748585a 於 2009-12-17 14:34 發表
我都估唔到自己東區分齡2009拿到冠軍啦 !!! 味試點知唔得
我都係東區冠軍, 都未敢輕言.  
哈哈..小兄弟, 你"初生之犢不怕虎"..哈哈
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 a74748585a 於 2009-12-17 14:50 發表
乒乓人 你是那一年的東區冠軍
不是09年. 這裡的人都認識我.  你應該係青少年組喇. 哈哈

早年我都有和橫打余在另一區賽踫頭.  第一場就對上了.  全組的實力上是我們兩個最強, 我先贏兩局, 再head住打第三局, 都被翻盤呀.
結果他冠軍了.

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-12-17 15:04 發表
橫打信全名是咩呀
可以自己網上睇下..
仲有, 唔知有無list佢比賽成績呢.
基本上佢係打甲團的.  
我就想知a74748585a 是否A組, 真名係咩

引用:
原帖由 a74748585a 於 2009-12-17 15:08 發表
香港華仁書院乒乓球勁唔勁
如果佢係有資格做香港華仁書院乒乓球隊教練呢......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-12-17 15:09 發表
如果我無記錯, 橫打信連續三年工聯會冠軍, 最高排名應曾經在50之內.
05年5XX分 排3X位.  07年年底是67X分 排名都35名上下.
08年無名了(應該係無交年費)

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-12-17 15:21 發表

點打呀
如果佢到場, 正常係無得打..
如果佢唔到場, 咁就唔使打囉!!!  哈哈

引用:
原帖由 pingpongball 於 2009-12-17 16:25 發表
a74748585a is who???
11-12歲的姚小朋友.  嘻嘻

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-12-17 16:26 發表
分數可能是在團体時取得, 但乒總計排名賽時分數未 update
可能係報名時當0分, 所以丁組掛...

乒總的分, 好似係停3年就無晒分.
咁可能停兩年就只計近兩年的得分.  咁就差不多211分喇.

引用:
原帖由 44_66 於 2009-12-18 09:19 發表
橫打信 不材有幸 今年南區區賽碰上 , 板橫打 神乎奇技 , 完全冇得打
左勃右勃, 直頭好似係 "籣花手"咁, 好鬼死流暢自然.. 真係神乎奇技, 香港無乜人係咁打法(可能可以話係 : 無).

發新話題
最近訪問的版塊