發新話題

【甲組】弓起 Eric 升左上甲組

引用:
原帖由 james007 於 2008-10-23 11:26 發表

Yeah, I want to be as good as Eric someday.....hehe  
唔好耍我啦,james哥~~~~
有好多野我都想as good as you呢

Haha, you're as handsome as me already la....

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-10-23 11:30 發表
係呀?! 恭喜哂!!!

好野, 我見過eric架! 哈哈~~
都要多謝Japminton幫我買左塊terengy-05呢

James 係咁改post,玩野啊?!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-23 11:41 發表

你講中我心底話添!!

我真係想嚮邦邦手上贏得五分. 五分就夠嫁....................
AGREE~~~~~

Eric can beat me 11:0

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-23 11:50 發表

eric 不能 beat me 11:0   , 因為 我古 許會放 1 分比我
你地兩師徒夾開雙打??????

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-23 14:30 發表
小王子都好快上甲啦!! 你地陽光一族真係堅!!!
哈哈,剛剛好佢上甲時到我落乙咯~

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-10-23 15:37 發表

我都想,但現在排名又降左,我估好快去番丙組。
降左少少姐.....你既分數要跌去丙組仲好遠wor-,-"

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-10-23 15:46 發表
恭喜Eric先生!liness" />
謝謝支持

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-10-23 16:25 發表

Eric先生, 唔使客氣! 茲因名叫Eric的人仕太多, 為免大家誤認錯人, 台端可否自行鋪貼照片, 展示給大眾呢?! liness" />
反正都係弓起一個叫eric既人”暫時”-6上左甲組姐,唔駛認人既∼∼∼
btw,我都驚認錯你wor

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-10-23 17:06 發表

JMT, 希望您偷拍的手法利落... ...
要有佢front view & side view o既!
好∼∼∼∼
比塊拍佢任影,呵呵呵

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-24 00:18 發表

ERIC 讓你五分,  咁要讓我六分, 打半打啤酒!!
呵呵,無問題,不過要打3打啤酒
win既要半個鐘頭飲哂wor∼∼∼

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-23 23:08 發表
Eric D 波一般啦, 問心講....最好波果個是 姓 四, 名叫六, 或姓廠, 名叫 長

( 頭一句是講笑, 后面兩句我認真 )
認同

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-24 01:05 發表

殺你. 不過要我開晒波.....哈哈!! 我輸左比你, 你就飲三打....嘩卡卡!!
咁要公平d.....
輪流開啦∼∼∼∼

引用:
原帖由 nicholas 於 2008-10-26 01:00 發表

恭喜恭喜!幾時來陽打波?MISS YOU呢!
哈哈~多謝
我都好掛住大家既^^
唔知個場仲係唔係咁潮濕呢?

發新話題
最近訪問的版塊