發新話題

圖片花絮【雅各-南區友誼賽】

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:10 移動
係我地要多謝ycfu帶同雅各球會光臨指導就真啦 !
ycfu 果部'玩具'真係正, 搞到我都心郁郁想換機   仲有, ycfu讓賽+小弟付碌先險勝, 擺明比番兩分(真係嬴得兩分)薄面等小弟唔好係主場失威

gillian同小魔女越來越進步, 尤其gillian 三場單打全勝, 仲要嬴其中兩個男球手, 難打難打!!
南區兩小花當然係索盡全場啦, 但係我地其實仲有一個無上鏡係背後做監場既一樣索!

金毛茅柴就冠絕南區啦, 早已習慣了

小弟不嬲都覺得自己幾靚仔架, 不過尋日場上所有南區+雅各既人都靚仔過我咁解唶!
如果防手王係度?我連 出鏡既機會都無呀!!    , 仲有, 我要澄清, 係防兄嫌我屎波, 所以邀請左佢數百次返來, 等我有機會為下佢執波佢都唔肯, 我地從來都無逐佢出球會呀~!!!  

我又post 相 - ycfu (D3s + 小黑六) vs 十萬轉 (Olympus mu5010)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-10-8 14:23 發表

同十萬轉打波機會難逢,食完上旋食下旋,食完先知乜野旋,好好玩的

c8.......
又笑我啦, 點會機會難逢, 我地逢星期五8-11PM都打波, 歡迎你地隨時來參加啦!  

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-10-9 00:20 發表
抗議Y師傅又post d 咁靚既相出黎,毒害波友們既荷包!!!
點只post D相, 仲要囉住部玩具,  搞到我心郁郁想換

引用:
原帖由 防守王 於 2011-10-9 00:33 發表
究竟佢打波定玩機嫁?
兩樣一齊做

引用:
原帖由 野田妹 於 2011-10-9 10:06 發表
你地真係人靚波勁呀!
我個晚係雅各打大循環打到死死下呀...
咁野田妹幾時賞面來玩下呀?

引用:
原帖由 野田妹 於 2011-10-9 10:11 發表

我唔夠你玩啦,
不過掛住你就真嘅!
掛住我就來南區一聚啦

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-12-12 22:17 發表
點解用了我影的相仲話有copyright?
邊個咁大膽?

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-12-12 23:25 發表

費事開名了,用了來賣廣告。

如果先問我一聲有何難?我一定冇問題。
send 條link來睇睇

發新話題