發新話題

[綜合技術] 我的新技術(有片)-正手反手接反旋轉

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:20 下沉

我的新技術(有片)-正手反手接反旋轉

9 doesn't answer 8....................

引用:
原帖由 james007 於 2010-6-3 12:38 發表
9 doesn't answer 8....................
七哥說得好!

只狗唔搭亞伯

~超級榮譽~

約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

吹漲
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

真係唔明啵
馬龍 00:14 果下唔係逆旋喎 , 只係假動作
定係指左手接右手既順旋 = 反旋?

本体分裂

支持支持......

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2010-6-5 10:34 發表

點解一個發向正手位的波要用反手接呢,正手一定比反手大力,就算發向反手位的波都會側身正手接了,點解呢
擰比挑穩健性更高掛 旋轉亦比較難適應

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2010-6-5 10:34 發表

點解一個發向正手位的波要用反手接呢,正手一定比反手大力,就算發向反手位的波都會側身正手接了,點解呢
或者反手接開波穩定
<-->
.

Thx

thx

引用:
原帖由 氣寒西北. 於 2010-6-5 10:34 發表

You are right, but in the video, its 順旋 not 反旋 since Hao Shuai is left-handed and Ma Long, who is right-handed, served with side-underspin

發新話題