發新話題

(對賽表)2011北區分齡乒乓球比賽.............比賽賽程已公佈!

引用:
原帖由 防弧王子 於 2011-6-15 10:58 發表

you
大佬!! 唔係呀嘛....moon moon, 我第一次見佢就係比賽....我唔夠佢打wor

引用:
原帖由 44_66 於 2011-6-15 11:19 發表

第一場就對硬野 .... 係慘d ....
波係圓既,大家都係對硬野,我都唔好彩呀!!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2011-6-12 13:04 發表

南區球王都唔識點係論壇浦呀
防守王?
你唔攻, 佢咪無得防囉
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2011-6-15 12:00 發表

防守王?
你唔攻, 佢咪無得防囉
你唔攻我, 我會滴死, 擦網...哈哈.

引用:
原帖由 44_66 於 2011-6-15 12:07 發表

錯哂 , 王兄板正手爆沖 射穿龍門 .... 信我
同四六比, 我得你五成左右

引用:
原帖由 44_66 於 2011-6-15 12:27 發表

吾好玩野 , 掉番轉差吾多 .... 應該我的力量得王兄 3成左右差吾多  ... 話哂係守龍的黃金右手
我右手指公未好返.....關節中係腫緊....

引用:
原帖由 防守王 於 2011-6-15 12:34 發表

我右手指公未好返.....關節中係腫緊....
就算你傷左都係今次mc組大熱門啦!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-6-15 12:39 發表

就算你傷左都係今次mc組大熱門啦!
無打比賽好耐,咪比壓力呀啦大佬. 我真係好有預感第一round就收工嫁

引用:
原帖由 防守王 於 2011-6-15 12:42 發表

無打比賽好耐,咪比壓力呀啦大佬. 我真係好有預感第一round就收工嫁
唔俾D鴨力你....你點叫做名鎮江湖"防守王大哥呀!哈哈哈

引用:
原帖由 防守王 於 2011-6-15 11:10 發表

大佬!! 唔係呀嘛....moon moon, 我第一次見佢就係比賽....我唔夠佢打wor
防兄點會第一次見我呀!
乒工廠友賽時同你係何文田打過啦, 仲有同你到過愛民村間大排檔隊過啤添.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2011-6-16 00:06 發表

防兄點會第一次見我呀!
乒工廠友賽時同你係何文田打過啦, 仲有同你到過愛民村間大排檔隊過啤添.
咿!!又係wor. 哈哈. 上次可能得唔多盡慶, 哈哈. 但係好似都成兩年前囉!!

引用:
原帖由 防守王 於 2011-6-16 10:42 發表

咿!!又係wor. 哈哈. 上次可能得唔多盡慶, 哈哈. 但係好似都成兩年前囉!!
係呀! 成碼都有兩年

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2011-6-16 23:28 發表
係呀! 成碼都有兩年
你條友真係唔嚟,比你害死

回復 36# 的帖子

防兄.........

引用:
原帖由 防守王 於 2011-6-19 22:34 發表

防兄雖話冇練波,但發揮仍然冇得頂呀!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2011-6-19 22:34 發表

唔好意思防兄, 因為種種原因下冇嚟到, 請諒 !

冇左8月亮的阻礙,防兄奪取冠,亞定季哩?

發新話題
最近訪問的版塊