23 12
發新話題

直播緊中國隊vs世界隊

直播緊中國隊vs世界隊

中國隊第一場馬龍贏水谷準
暫時領先一比零
可以去哩度睇
http://www.ittf.com/ittv/

THX
<-->
.

第二場許昕vs波爾
許昕加油呀!

YES, T MO BALL VS 水仙 NOW
<-->
.

邊個諗e個比賽出黎ga?

波爾狀態普通
點知許昕仲差
哩排許昕做咩事打得咁ga?

好彩第二局開始許昕開始入局

贏左兩局之後, 狀態又急跌
咁樣輸左
希望許昕d狀態快d返黎la

呢d賽表演性質重, 而家出現靚女

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-6-25 16:26 發表
呢d賽表演性質重, 而家出現靚女
中場休息d表演賽, 仲耐過正式比賽
不過有幾個真係識打ga喎

引用:
原帖由 言兼 於 2011-6-25 13:14 發表

中場休息d表演賽, 仲耐過正式比賽
不過有幾個真係識打ga喎
以為應該曹燕華堅, 頂知黃衫佬巧堅; 表演賽之外, 個賽事性質都有d似演練, 如果中國隊贏足全場世界隊, 之後唔知會唔會唔好受(阿許當交咗功課喇).

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-6-25 16:56 發表

以為應該曹燕華堅, 頂知黃衫佬巧堅; 表演賽之外, 個賽事性質都有d似演練, 如果中國隊贏足全場世界隊, 之後唔知會唔會唔好受(阿許當交咗功課喇).
許昕無出盡全力?
你咁講又有可能喎
無理由佢係咁拉失波

引用:
原帖由 言兼 於 2011-6-25 17:50 發表

許昕無出盡全力?
你咁講又有可能喎
無理由佢係咁拉失波
我又5認同wo    甘只是許昕打得5好   仲有波爾都係世界高手    許昕輸有幾奇

引用:
原帖由 小馬 於 2011-6-25 17:55 發表

我又5認同wo    甘只是許昕打得5好   仲有波爾都係世界高手    許昕輸有幾奇
但真係有好多低級拉失喎
如果波爾主動得分多, 佢輸都正常呀
但好多都係唔難拉, 佢自己打失

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 言兼 於 2011-6-25 17:59 發表

但真係有好多低級拉失喎
個d波係波爾搓得靚   跟本5係低級失誤

引用:
原帖由 言兼 於 2011-6-25 17:59 發表

但真係有好多低級拉失喎
佢自己打失姐係代表佢打得唔好囉
咁簡單
講到好似波爾冇料到咁

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2011-6-25 20:45 發表

佢自己打失姐係代表佢打得唔好囉
咁簡單
講到好似波爾冇料到咁
係lor   許昕一贏緊2:1就話有狀態   一輸番3:2就話狀態急降

23 12
發新話題
最近訪問的版塊