發新話題

我可以出院啦!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
恭喜恭喜

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-5-28 12:12 發表

老鼠哥 吃咗蕉未
又攪事

congratulation

祝早日重出乒壇

好野呀~~!!
休養完~ 快 d 練波~ !
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

祝早日復元

恭喜晒,繼續努力加油!
tigerone is the strongest

遲來的慰問
務必先休養好身子, himhim & wingwing 等你再切磋球技

祝君健康!

好多謝各位朋友! 不過我來近這六個月要入院打針一次 ,但係這個病要跟足我一世,要食足一世藥! 好彩醫生同我講:(你個腎好番晒,你可以打番乒乓波!) 當初之前被佢嚇鬼死我,我等好番晒你便要ar~ar~.........

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-5-28 12:02 發表

我等着........
風風 我回來! 你要死在我手上(乒乓波)哈哈哈.....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-5-28 13:21 發表
聰聰弓起哂
貓哥 ~你給我的神秘禮物,係我最大的鼓勵!我會好好珍惜嫁 多謝! 多謝! 多謝!

引用:
原帖由 44_66 於 2011-5-28 23:30 發表
聰聰,要練波搵我^^
好呀! 4哥! 不過你要等我一年後先!

引用:
原帖由 mankit 於 2011-5-28 22:56 發表
遲來的慰問
務必先休養好身子, himhim & wingwing 等你再切磋球技
多謝叔叔! 到時一定要佢地讓下我!

聰聰弓起哂

引用:
原帖由 tabo 於 2011-5-28 23:21 發表
take care!! 等你回來
多謝Sam哥! 我好番晒會歸隊!

好嘢!終於等到你出嚟啦!
o( ^ (00) ^ )o

在家休養冇咁悶....希望快D可以見到妳
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-5-28 23:24 發表
好多謝各位朋友! 不過我來近這六個月要入院打針一次 ,但係這個病要跟足我一世,要食足一世藥! 好彩醫生同我講:(你個腎好番晒,你可以打番乒乓波!) 當初之前被佢嚇鬼死我,我等好番晒你便要ar~ar ...
聰聰等你考完試我地會再來見你呀。

發新話題