36 12
發新話題

黑色星期五

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
我唔講黑色唔開心野,我講黑色星期五.D開心野啦!公司今日還派信通知出第14個月BONUS ,下午參加公司於6月龍舟訓練,(不用番工 ),有冇人有開心野講呀!!!!
wai

回復 21# 的帖子

嘩!!! 你呢D叫做奇蹟啦. 呢個時候仲有14個月糧出.

你地龍舟隊去邊度比賽多???

赤柱!
計下計下都玩咗六年囉!
wai

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-3-13 15:39 發表
扣人工  冇BONUS
真係黑呀你!!
o( ^ (00) ^ )o

回yatwai

我地上年扒長洲, 香港仔, 南丫島同埋淺水灣.

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-3-13 11:04 發表

嘩, 汝見到南區之虎 - 快弧?!
星期五,真係噤黑
嘩,,點解個名變咗"南區之苦"吖
唔制吖,我唔苦架

你唔提起真係無人知

引用:
原帖由 快弧 於 2009-3-13 15:52 發表

星期五,真係噤黑
嘩,,點解個名變咗"南區之苦"吖
唔制吖,我唔苦架
咁快弧係南區之龍喇!

D人成日話我聾耳陳成日聽唔到野
飛碟哥重話我南區之聾添

引用:
原帖由 快弧 於 2009-3-15 19:34 發表
D人成日話我聾耳陳成日聽唔到野
飛碟哥重話我南區之聾添
快弧生, 汝風格似獅子座; 叫南區之獅喇!

引用:
原帖由 防守王 於 2009-3-13 18:05 發表
回yatwai

我地上年扒長洲, 香港仔, 南丫島同埋淺水灣.
今年你會否參加???我們照舊約六月中比賽地點都係赤柱,你咁愛影相,有時間入來影啦包你喜出望外
wai

我老婆先至系南區之C奶
快弧只不過糸南區之友啫

飛碟哥,,其實獅子座系點架

引用:
原帖由 快弧 於 2009-3-16 13:15 發表
我老婆先至系南區之C奶
快弧只不過糸南區之友啫liness" />liness" />

飛碟哥,,其實獅子座系點架
快弧生, '南區之友'好似係民間組織名稱... ... 獅子座人仕比較豪!

唔怪得三月十三日我輸波la 原來個日系黑色星期五.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

36 12
發新話題