發新話題

【深圳練波團】3月14日 深圳實利和

全羊包唔包內臟, 面肉 ... 等等既?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

順帶一問~ 我o個日 要番半day 大約 點幾 兩點走 (公司在荃灣)
有冇荃灣 羊巴打 同我呢隻迷途小羔羊一齊去呢?
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

試下同凝聚, oldcake一齊搭直巴去皇崗(綠楊新村樓下), 再打的. 記得叫振華路同燕南路口落車

唉..甲c+小肥羊定乒超聯好???Brother... any comment

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 23:52 發表
試下同凝聚, oldcake一齊搭直巴去皇崗(綠楊新村樓下), 再打的. 記得叫振華路同燕南路口落車
你話振華路小肥羊落都得
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-3-9 23:54 發表
唉..甲c+小肥羊定乒超聯好???Brother... any comment
唔駛諗la. 緊係肥羊la. 今次之後, 有排都冇得食

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-3-9 23:54 發表
你呢個問題叫人哋响論壇答你都有啲難度呀。自己jar主意啦

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 23:56 發表

唔駛諗la. 緊係肥羊la. 今次之後, 有排都冇得食
嗯,以烤全羊為第一波深圳練波團畫上完美句號,正
停一陣子再籌造第二波

如果有brother想係荃湾出發一齊去,可以pm我.應該會係荃湾mtr附近坐直通巴士.我諗著兩点出發,先去華強北路賽格買D野,然後先上實利和

引用:
你鍾意食全羊定食飯盒, 自己諗諗 ~~

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-10 00:00 發表
如果有brother想係荃湾出發一齊去,可以pm我.應該會係荃湾mtr附近坐直通巴士.我諗著兩点出發,先去華強北路賽格買D野,然後先上實利和
我前次就係坐 9 號巴士去到賽格附近, 再行路過去實利和 (行十分鐘度)

old cake ~ 已pm 你~ tks!
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 00:00 發表

你鍾意食全羊定食飯盒, 自己諗諗 ~~
今次烤全羊,想唔豪飲都唔得,之後又要打醉波。

引用:
如果你黎唔到. 早的通知. 我地用埋你個教練, 再食埋你隻肥羊

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 00:21 發表

如果你黎唔到. 早的通知. 我地用埋你個教練, 再食埋你隻肥羊
隻羊幾錢呀? 每人 100 夠唔夠呀? 我有 430 人仔, 如果 $100 夠食飯, 我唔駛再唱

引用:
原帖由 vr1717 於 2009-3-10 00:13 發表
old cake ~ 已pm 你~ tks!
got it and replied

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 00:21 發表

我隻肥羊呀。。。。吾好走。。。。等埋我。。。.

小肥羊一隻965..
+ 火煱, 啤啤 約400, 14ppls 每人100有找
打波 + 甲C 200左右. 唔駛換la. 唔夠俾港紙我都得

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-3-10 00:27 發表

我隻肥羊呀。。。。吾好走。。。。等埋我。。。.
小肥羊係唔會等人架,時不我與。你可以考慮折衷,食完肥羊自己返歌街呀。

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 23:13 發表

再多的都唔知揾邊個教練la.
今次目的, 烤全羊 + 痳辣午餐肉火煱 + 上甲B
肥羊之友sure win
無錯!我地sure win!希望可以提攜我呢個後輩,可以為肥羊之友出力升上甲b!

發新話題