發新話題

[長膠] 堅持打好長膠,全天候聊天室

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:30 下沉
引用:
原帖由 iamalan2008 於 2010-6-28 00:38 發表
打咁長的文章
好酷啊
打波我唔得,打字就no problem

引用:
原帖由 閃人 於 2010-6-28 00:42 發表
“乒海無邊''說得沒有錯,花了時間.心機,精神,
我想張勤保絕,但是都沒有進步,不過比一個月前好好多了
我性格唔怕辛苦,我唔相信打波比搞工廠更難
一年沒有進步,就花三年時間打好佢
我深信,有志者事必成,目的打波出 ...
冇錯,如果我地有澳洲那位老婆婆咁長命,一切都只是開始而已

引用:
原帖由 cctvb 於 2010-6-28 12:51 AM 發表

冇錯,如果我地有澳洲那位老婆婆咁長命,一切都只是開始而已
學到老活到老,最多第時打老人盃 嬴既係意志

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2010-6-28 00:58 發表

學到老活到老,最多第時打老人盃 嬴既係意志
哈哈,鬥涯板數,唔傾咁多啦,要睇神探伽厘略,跟住

引用:
原帖由 cctvb 於 2010-6-28 01:03 AM 發表

哈哈,鬥涯板數,唔傾咁多啦,要睇神探伽厘略,跟住
知道,早點睡,打完波 明天食個靚早餐

~超級榮譽~

still here? dont sleep?
主板: 板身:STIGA  玫瑰木 5夾  直板
          板柄:STIGA  黑壇木  7夾
          牌子:雙喜 PF4
正手: 蝴蝶 T05
反手: 蝴蝶 T05 fx

睇完甲組賽果好恐怖~孔家佔四強三席

引用:
原帖由 PROPLAY 於 2010-6-28 03:13 AM 發表
still here? dont sleep?
早報

~超級榮譽~

晚報(根據天色)

引用:
原帖由 logtincom 於 2010-6-28 03:33 發表
睇完甲組賽果好恐怖~孔家佔四強三席
好似2 兄弟同另一位同姓係無親戚關係喎

輸波就換板 一於''奶''地硬

~超級榮譽~

唉,明天來唔到打波,又坐失一個求小閒指點球技的良機,我唔制呀

iamnotxd

~超級榮譽~

引用:
原帖由 iamnotxd 於 2010-7-1 11:30 AM 發表

剛回來

~超級榮譽~

引用:
原帖由 iamnotxd 於 2010-7-2 05:03 PM 發表
考完試冇野做
識番d囡先
春心動

~超級榮譽~

引用:
原帖由 iamnotxd 於 2010-7-2 08:55 PM 發表

暑假識多d人,中三太忙冇時間識
識多d囡就真 咪玩

~超級榮譽~

中3就識女  咁中6咪生仔

''交''朋結友,正常到極

~超級榮譽~

輸波係好事,之係証明同你練波的人係技術高過你或你未突破到你自己,試問你成日羸波又點會有進步,你要係你輸之中諗係點輸,輸d咩,然後改進。突破你自己的技術,咁你先會有進步。進步唔係必然,係需要靠努力去換取的。

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2010-7-3 02:13 AM 發表
輸波係好事,之係証明同你練波的人係技術高過你或你未突破到你自己,試問你成日羸波又點會有進步,你要係你輸之中諗係點輸,輸d咩,然後改進。突破你自己的技術,咁你先會有進步。進步唔係必然,係需要靠努力去換取的 ...
金句

~超級榮譽~

發新話題
最近訪問的版塊