發新話題

28/7排名

28/7排名

1         Pongpong
2         Moneytom
3         Dream
4         舜
5         廸廸仔
6         Dennis
7         Draw
8         Michael
9         Phantasy
10         Blackjack
11         44_66
12         Danny
13         亞森一族
14         Nicholas
15         凱誼
16         小明
17         Schlager
18         Jacky
19         Skyer
20         Crystal
21         Eatonmak
22         Firefly
23         Kellyhk
24         Benson
25         Wai
26         Beckham
27         James
28         William
29         鍾
30         Stephen
31         386
32         Moming

pongpong兄繼續領先!skyer則坐直升機!

今日要是否為dennis默哀

引用:
原帖由 moneytom 於 2010-7-28 23:45 發表
今日要是否為dennis默哀
做乜要同十萬轉默哀呢?

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-7-29 00:37 發表

做乜要同十萬轉默哀呢?
其實都冇咩gei
不過我走時聽佢講冇少少分,一百幾廿咁啦

引用:
原帖由 moneytom 於 2010-7-29 00:48 發表

其實都冇咩gei
不過我走時聽佢講冇少少分,一百幾廿咁啦
沒有那麼多,不要忘記他昨晚從PONGPONG兄身上拿了分!

又被十萬轉騙了, 埋柗話打得好差, 咩都冇........結果, 一計分就兩面開功, 一千萬轉咩都出齊....輸到要五體投地

引用:
原帖由 pongpong 於 2010-7-29 09:20 發表
又被十萬轉騙了, 埋柗話打得好差, 咩都冇........結果, 一計分就兩面開功, 一千萬轉咩都出齊....輸到要五體投地
都話明十萬轉vs零轉, 話有轉就即係冇轉, 話打得差就即係打得好

pongpong, 我無話我打得好差, 只係firefly打得太好, 所以佢嬴我, 搞到我唔見左一百幾廿分之嘛, 我無出口術架, 事實來架

moneytom兄,  下次我實搵你, 你而家咁高分, 因住一個唔覺意俾我爆到, 到時就真係為你默哀啦

舜兄, 所謂虛則實之, 實則虛之, 不過好老實, 有時個波有無轉我自己都唔知

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2010-7-30 03:05 發表
pongpong, 我無話我打得好差, 只係firefly打得太好, 所以佢嬴我, 搞到我唔見左一百幾廿分之嘛, 我無出口術架, 事實來架

moneytom兄,  下次我實搵你, 你而家咁高分, 因住一個唔覺意俾我爆到, 到時就真係 ...
邊有一百幾十?
你太誇張了,不過我唔介意你比夠一百分比我
我覺得我個晚只係靠付碌and你都無出盡全力同我打

發新話題
最近訪問的版塊