28 12
發新話題

[球板討論] [點分真假]馬碳點分真假 ?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動
小弟近來見過有超舊狂飇燊柄旁似竟有刻有JCTTA字樣, 標489人仔好貴, 議價380人仔都貴, 流流地都賣貴等人以為真貨, 惟有冷淡对待間鋪.

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-6-5 13:46 發表

咁就肯定都是假了.
睇番張單原來係25蚊人仔...少少損失啦算係

不過我之後重喺淘寶買咗好多好多好多好多......

引用:
原帖由 laukwok 於 2012-6-5 14:40 發表
小弟近來見過有超舊狂飇燊柄旁似竟有刻有JCTTA字樣, 標489人仔好貴, 議價380人仔都貴, 流流地都賣貴等人以為真貨, 惟有冷淡对待間鋪.
大家夠膽去淘寶search下「馬龍506」, 由千幾到近萬都有, 真係識o既笑死, 唔識o既嚇死!!!

回復 20# 的帖子

佢話150蚊

引用:
原帖由 TurboZ 於 2012-6-5 16:18 發表

睇番張單原來係25蚊人仔...少少損失啦算係

不過我之後重喺淘寶買咗好多好多好多好多......
咁你是好好好好彩了 !
JJJJJ 之前是用了 $210 買左塊假省狂 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

唔好再買A貨了,無渭財長D冒牌商人

引用:
原帖由 rxzzzvga 於 2012-6-5 18:31 發表
唔好再買A貨了,無渭財長D冒牌商人
唔買喇, 已經一屋都係喇... , 最近重買咗支Rosewood, 遲d 再上圖俾大家睇下《外國版》同《祖國版》的分別。

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-6-5 17:22 發表

咁你是好好好好彩了 !
JJJJJ 之前是用了 $210 買左塊假省狂 !
嘩! 竟然有人咁狼死! 唔怪得咁多人話大紅媽的質控差咗, 莫非好多人用真金白銀買咗A貨都唔知所以破口大罵?

28 12
發新話題
最近訪問的版塊