發新話題

【出售膠皮】Donic Baracuda 紅色及黑色 (SOLD)

【出售膠皮】Donic Baracuda 紅色及黑色 (SOLD)

【出售膠皮】Donic Baracuda 紅色 (MAX) 及黑色 (2.0)

所有貨品已出售給有心人,多謝支持~

名稱 : Donic Baracuda 紅色
厚度 : max
價格 : $175 (中小學生優惠$165)  
程度 : 95%新,只打過一次(3個鐘)
板型 : YASAKA EXTRA SPECIAL (YES)直拍拍型正手剪型
       有好薄的膠水層,因為我未卒膠水

名稱 : Donic Baracuda 黑色
厚度 : 2.0
價格 : $160 (中小學生優惠$155)  
程度 : 90%新,只打過2次
板型 : YASAKA EXTRA SPECIAL (YES)直拍拍型-反手作橫打剪型
       海綿因卒膠水時令到有小許破洞,但肯定不影響性能,已盡卒好膠水  

交收 : 港鐵沿綫車站(只限觀塘線) 有興趣者可跟帖或pm我聯絡
參考市場一手價格:$240-$255 (因donic無良加價)
因不合本人打法,所以割愛承讓給有心人及網上各位高手

以上均只以無機膠水塗過,沒有加油沒有加澎脹劑,比賽無問題!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 -10 二手買賣手續費 2011-7-18 09:43
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

有意紅色~~~
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

天樂...你攪咩@@"
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2011-7-16 23:48 發表
天樂...你攪咩@@"
我要儲錢比8月既球局錢,所以賣左d唔岩我打法既膠
一陣仲有省狂,我而家卒緊膠水

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2011-7-16 23:46 發表
有意紅色~~~
你如果confirm就PM我,約時間交收,謝謝

-v-睇錯左/.\~~
以為紅色係橫板形tim-_-sorry~
YEO

是新海綿的 Baracuda...
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-7-17 09:02 發表
我都唔知呀...星期五中午係咪係華星見到你?

紅色已有有心人認投,現暫時只有黑色...

引用:
原帖由 天樂 於 2011-7-17 21:47 發表

我都唔知呀...星期五中午係咪係華星見到你?
正是在下

(睇海綿...好似係新 Baracuda)

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

你有幸見到jcclee既盧山真面目
好妒忌丫
YEO

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2011-7-18 20:14 發表
你有幸見到jcclee既盧山真面目
好妒忌丫
好似見到大師咁,好彩都可以同到大師吹到兩咀

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-7-17 09:02 發表
咁都比你睇到~勁~~

PUSH!

所有貨品已售罄,多謝支持~~