35 12
發新話題

結束【拍賣】GEM專輯卡

結束【拍賣】GEM專輯卡

1-120差一張(95),如有興趣自己開價...

有興趣講低想幾錢買...

pm我都ok...

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-5-3 23:40 發表
$20好啦 ....你拎住甘多距張卡都無用啦哈哈
定你想要咩價?
我都係林住買尼送俾人...
$20比一張你啦 點解無用呢請問?等人自己開價...

55,咁你就少說話啦...

下,邊有寸你?唔好屈我wo...

如果真係有興趣,你咪問下佢想用幾多錢買...

老實d講..其實我都覺得你個句有少少串咀既成份囉

人地就算無誠意買都有權問問題..而你就叫人地少說話
吾買就吾出得聲?

請恕本人多咀-0-

唔緊要,唔多咀都多左啦...但你睇清楚佢講既野(其實我都5知咩卡尼...點既樣?)(應該值幾多我都5知..),
我無寸過人呀!!!!!

我知..其實佢本身想知道系咩野卡黎既姐
問清楚而已..更何況佢沒有說吾買的啊..
佢想買..但你叫佢少說話咁佢點同你買啊

說多一句..凡事問清楚...免得到時來投訴..搞到雙方都無癮
right?

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-5-4 00:34 發表
我知..其實佢本身想知道系咩野卡黎既姐
問清楚而已..更何況佢沒有說吾買的啊..
佢想買..但你叫佢少說話咁佢點同你買啊
唔知又要批評原來係岩既...

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-5-4 00:36 發表
說多一句..凡事問清楚...免得到時來投訴..搞到雙方都無癮
right?
岩,如果少左D扇風點火既人,咁就唔會無癮
啦...

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-5-4 00:36 發表
甘我的確5知呀嘛,,我5係距fans,之不過我女友超鍾意距.
我頭先上網search過啦..
你有誤解我say sorry.

大家都係係個壇到打波既,遲d都有機會見,
無謂勞氣啦.
唔洗say sorry,唔緊要啦...

佢有批評咩-0-

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-5-4 00:36 發表
甘我的確5知呀嘛,,我5係距fans,之不過我女友超鍾意距.
我頭先上網search過啦..
你有誤解我say sorry.

大家都係係個壇到打波既,遲d都有機會見,
無謂勞氣啦.
咁請問你係咪想要呢?

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-5-4 00:41 發表
佢有批評咩-0-
冇咩?

冇啊..佢剩系話吾中意GEM之嘛

其實真係冇,不過如果你賣野,我唔係想買,但又扁你D野值,但我又唔知咩黎wo...咁你會點呢?

35 12
發新話題