35 12
發新話題

【徵求袋仔】 Head Porter MESSENGER BAG

【徵求袋仔】 Head Porter MESSENGER BAG

藍或粉紅都可以
唔介意收全新
2手: 1500-2000[視乎新舊程度]
全新: 2200左右

圖片轉貼自head-porter.org

如果唔比收呢d 可以del左個post  
見板規冇講. . .所以

全新 $ 2,200.............     個袋最值 $ 的地方係米d 斑點   

回復 3# 的帖子

因為由潮流教祖滕原浩主理,同埋香港沒有專門店,只有水貨
不過我都覺得貴

相比之下,我較喜歡Porter tokyo 多些, 因為簡單實用易襯

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-6 22:43 發表

老佛爺呢兩隻岩吾岩洗
個人觀感,好襯老罰爺,尤其冬天用最正
我見老罰爺大部份時間不是Gucci 就是LV

最憎豹紋
小弟有收藏牛仔褲,但冇收藏乒乒波板
我都想有位日本通幫手過日本掃個

言之有理;  但我見親都會莫視了這位女孩
幸好老佛爺咩GUCCI姐

本身想買SUPREME 19th   但係香港好似都冇乜

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-6 22:50 發表
最憎豹紋
小弟有收藏牛仔褲,但冇收藏乒乒波板
我都想有位日本通幫手過日本掃個
哈! 牛仔褲及兵兵球板我都喜歡收藏

同道中人
小弟比較喜歡收藏NGHD.LVC,fenom  d褲

小弟亦有收藏外匯之意   若46兄有過多港元
可去找換店換點外匯給小弟

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-6 23:02 發表
同道中人
小弟比較喜歡收藏NGHD.LVC,fenom  d褲
我的收藏不收藏不多,約十多條,我有 Levi's,Junya Watanabe,Versace Jean Couture Dark Shadow,John Galliano 及Dior homme by Hedi Slimane
不過我喜歡的還是99年之前,北美廠房生產的Levi's,我間中都會著佢 1999年之前, 北美生線線關閉了

wow  
bond 哥乃有$$之士

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-6 23:36 發表
wow  
bond 哥乃有$$之士
哈! I am fashion victim. 不過近年已經收歛不少

有冇得買埋visvim d野 ?

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-7 00:19 發表

有冇得買埋visvim d野 ?
Visvim 愈出愈差, 品質冇幾年前的咁好, 個人不建議

同感
不過好難忍住手

35 12
發新話題
最近訪問的版塊