25 12
發新話題

【出售膠皮】Tenergy 05 (紅色)(sold)

【出售膠皮】Tenergy 05 (紅色)(sold)

名稱 :Butterfly Tenergy 05 紅色
厚度 :2.1mm
價格 :$200
程度 :個人認為80% 新
膠水 :Donic 無機上板
板型 :朱世赫大板型,大部分板型都岩
尺寸 :(橫) 155mm X (直) 165mm  
海綿 :有小量膠水漬, 完全無損傷
交收:上水-大埔港鐵站 ,有意pm

本帖最近評分記錄
  • jcclee +10 好詳細了 2011-5-29 23:32

最衰係紅色 黑色幫你要左佢

你買番黎200蚊
重要係3手
想笑大人個口??

引用:
原帖由 Butterfly 於 2011-5-29 08:57 PM 發表
無爛??我見到個膠面崩左喎!!
我見到6個小傷

3手- -"
$120我幫你收
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

個D係膠水漬,唔係傷

真係80%新

引用:
原帖由 william011894 於 2011-5-29 09:05 PM 發表
真係80%新
但係3手黎 你200收+波

150... 我會有興趣.
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

$200 8成新,無爛,超值啦
理得人3手定30手吖,
人地唔合用都可以賣番出去架
合用就買啦,低呀
tigerone is the strongest

引用:
原帖由 快弧 於 2011-5-29 21:26 發表
$200 8成新,無爛,超值啦
理得人3手定30手吖,
人地唔合用都可以賣番出去架
合用就買啦,低呀
快弧兄你講得岩,值唔值係由大家判斷,唔係假野就得啦
re sam:即使有小傷,都可以輕易cut走,並唔影響打波,因為朱世赫係大板型
同埋我邊有$200收番黎?

其實快弧兄講得好啱,
買賣是你情我願, 最緊要貨品是如實描述, 價錢只要買家可以接受就ok.
買二手膠時大家應該注意反而是 :

尺寸 ? (經驗 : 就算是相同板形, 但難保塊膠撕出來後冇縮水)
膠面有冇波印 ?
有冇爆邊 ?
海綿有冇破爛 ?
用甚麼膠水 ?

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我塊膠係用無機膠水既
無縮水,無爆邊

甘你打明3手可否?

我已寫出了80%新,毋須再寫三手
新舊由球友自己判斷

引用:
原帖由 william011894 於 2011-5-29 10:20 PM 發表
我已寫出了80%新,毋須再寫三手
新舊由球友自己判斷
呢到是2二買賣區..
重有本版規則
第1條
1) 出售或徵求之物品必需為二手乒乓球器材
睇下規則先.

回復 13#和11# 的帖子

身為本版的版主
不理是否3手or 2手
是他違番了本版規則第1條
1) 出售或徵求之物品必需為二手乒乓球器材

咁算啦,你不如del左我呢個post

引用:
原帖由 william011894 於 2011-5-29 22:44 發表
咁算啦,你不如del左我呢個post
不應該為了一些小事而爭議, 大家以和為貴 !
不如由我來做個公正, william011894 可否用我之前出售2手套膠的格式再編輯post 一次 (copy & Paste)?
係煩d, 寫多少少資料, 等大家買時更加安心 ! 相信唔會再有人有異議.    

【SOLD】 Tenergy 05 紅色
【出售膠皮】

名稱 :Butterfly Tenergy 05 紅色
厚度 :2.1mm
價格 :SOLD(議價不回)
程度 :個人認為95% 新 (練波用過10-12小時)
膠水 :Nittaku Fine Zip 無機上板
板型 :Stiga 橫板型 (Perfect Cutting) CC7, 黑檀, Hybrid Wood etc.
尺寸 :(橫) 150mm X (直) 157mm X (虎口直線) 90mm
海綿 :已清除膠水, 完全無損傷

交收 : 港鐵沿綫車站 (旺角/ 太子減 $10) 有興趣者可跟帖或pm我聯絡作準
本帖最近評分記錄
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

1) 出售或徵求之物品必需為二手乒乓球器材 其實我覺得呢條版規 可有可無 新舊程度已經表明一切 何必咁介意呢?! 2手3手 都是心理作用 圖片証明一切

25 12
發新話題
最近訪問的版塊