發新話題

當一個女人上唔到飛機會點??

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-17 12:09 發表

好無聊呀你地......
妳唔係????

失控......完全失控

早啲識日本叔叔就好啦,可以即刻打電話俾佢。我因為文化水平低,當時就驚到做咗一件好蠢嘅事

係咩呀?
好想知呀!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-17 15:52 發表
早啲識日本叔叔就好啦,可以即刻打電話俾佢。我因為文化水平低,當時就驚到做咗一件好蠢嘅事
係囉..打俾日本叔叔好la....唔好打俾我..

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-17 15:59 發表
係咩呀?
好想知呀!!
太蠢,唔想講,總之唔係lur地,若果有用嘅話我都可能會lur

我估你即刻買過張機票,
係咪???

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-2-17 16:00 發表
係囉..打俾日本叔叔好la....唔好打俾我..liness" />
搵唔到日本叔叔就會搵太陽,然後係46、貓貓、old-cake、mrke、kiu bobo、……

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-17 16:09 發表

搵唔到日本叔叔就會搵太陽,然後係46、貓貓、old-cake、mrke、kiu bobo、……
甘都好....佢唔係第一個就搵我

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-2-17 16:10 發表
甘都好....佢唔係第一個就搵我
日本叔叔個電話可能飛咗線去太陽度

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-17 16:11 發表

日本叔叔個電話可能飛咗線去太陽度
我飛番條線俾日本生....

咁嚟玩我,……你哋忍心我嚇死異香

im in Tokyo Airport now
hope i can go freight later

引用:
原帖由 Mao 於 2009-2-17 12:43 發表
liness" />
祝君準時順利登機!

引用:
原帖由 Mao 於 2009-2-17 16:13 發表
liness" />
你快啲打俾太陽,咁個電話就會係日本叔叔聽,佢可以講多啲遊日本tips你知,我估佢每分鐘都係收6蚊左右嘅唧

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-17 16:25 發表

你快啲打俾太陽,咁個電話就會係日本叔叔聽,佢可以講多啲遊日本tips你知,我估佢每分鐘都係收6蚊左右嘅唧
你依家係整估我咁話喇喎??

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-2-17 16:28 發表
你依家係整估我咁話喇喎??
呢版係吹水版吖嘛,我仲有15分鐘先開會,等到無聊吹下水唧。
大家咁熟明益你,你可以唔飛線去日本叔度,自己聽咁咪可以袋咗嗰每分鐘6蚊去囉

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-17 16:31 發表

呢版係吹水版吖嘛,我仲有15分鐘先開會,等到無聊吹下水唧。
大家咁熟明益你,你可以唔飛線去日本叔度,自己聽咁咪可以袋咗嗰每分鐘6蚊去囉
哈...我同日本唔多熟....廢事點左mao兄...

引用:
原帖由 Mao 於 2009-2-17 16:13 發表
liness" />
咁真係要祝你出入平安啦!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-17 16:34 發表

咁真係要祝你出入平安啦!!
有野田既祝福...貓兄一定玩得好開心...kaka

發新話題