發新話題

【網友分享】: 3/14 日深圳練波團隻肥羊

我無咁早,應該都係9點先到

正話看電視, 報導內地一些不法商人的食品化學加工的手法, 令人髮指 , 如掛羊頭賣鴨肉, 竟把鴨朒浸在羊尿中, 醬料經多次偱環再用

多謝bond兄提醒,我哋隻羊當面切,應該無事啩
明顯個羊頭唔係掛落去。

引用:
原帖由 shiningblue 於 2009-3-15 23:51 發表

哈哈~可能郭大俠唔想被人知道佢跳哂舞,所以話冇呢?!
佢頂多只會jaw爆人,打醉波 ,而唔會跳晒 舞o甘失態ge....

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-15 23:20 發表
我無咁早,應該都係9點先到
打一個鐘咋,咪姐係得兩個人私片???

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-16 00:02 發表

打一個鐘咋,咪姐係得兩個人私片???
我打9-11,成人午夜場

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-3-16 02:23 發表
我都食左好多肥羊,但無飲大啤,無醉意咪比你ko左
其實我飲咗酒打高兩分波

引用:
原帖由 jasonkywong 於 15/3/2009 22:53 發表

弓起kwokwy你殺入甲c前八名,直通入甲b!
thank you 郭大俠使出醉球為肥羊隊增光,否則我們全隊都名副其實做了小肥羊。加油!

其實嗰晚我哋肥羊隊大家都打得唔錯,並唔係浪得虛名。
我估我可以打得前啲可能係因為我練波同實戰較吻合。因為我哋大家基本功都各有千秋,但係基本功同實戰吻合,打起分上嚟應該著數啲。
可能我哋要考慮下練波嘅模式。

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-3-16 10:54 發表
老了點liness" />
氣寒你話邊個「老了點」呀?係話我定係隻羊定係邊個?

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-16 10:50 發表
其實嗰晚我哋肥羊隊大家都打得唔錯,並唔係浪得虛名。
我估我可以打得前啲可能係因為我練波同實戰較吻合。因為我哋大家基本功都各有千秋,但係基本功同實戰吻合,打起分上嚟應該著數 ...
同意. 遲的要諗下練習模式先. 下次再去要3月28號la.

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-3-16 11:01 發表
隻羊  唔是講緊隻羊咩liness" />
話明「小肥羊」,嗰隻點會係老羊呀!

咁細隻老羊

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-16 11:00 發表
同意. 遲的要諗下練習模式先. 下次再去要3月28號la.
上去練波其實唔練得幾耐呀,每次都係兩三個鐘。你估myron咩,練4個鐘
3月29有南區月賽,高手如林;3月28我諗就算上去都係輕鬆玩下,食嘢為主啦。

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-3-16 07:57 發表
我在新疆吃過比它少liness" />
它是唔是第一隻飲奶羊liness" />
汝係香港刀郎?!

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-16 11:29 發表

上去練波其實唔練得幾耐呀,每次都係兩三個鐘。你估myron咩,練4個鐘
3月29有南區月賽,高手如林;3月28我諗就算上去都係輕鬆玩下,食嘢為主啦。
汝有邊次唔係食野為主
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-16 11:52 發表

汝有邊次唔係食野為主
就算係真嘅你都唔好大庭廣眾咁話我呀
話時話,今次28號上去唔打夜場,要認真諗下食粥底火鍋

發新話題
最近訪問的版塊