發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 長膠狗eden 於 2007-12-20 18:56 發表
咁多勁人......怕比人sm = =
不過我會好好享受:lol

HKTTF 元旦盃 - 第十四回 (最后后備)

ha ha 好看啦, 多了一個超強對手 !!!

wow! 乒乓小王子, HK discuss 比賽冠軍的

one more "high-hand" little yellow paper to join it
Facebook : http://facebook.com/hkttf

引用:
原帖由 tko 於 2007-12-22 23:03 發表
one more "high-hand" little yellow paper to join it
=.-咁都得。little yellow paper

why not....你硬係唔色  44_66, 他仲 :lol
Facebook : http://facebook.com/hkttf

引用:
原帖由 tko 於 2007-12-22 23:27 發表
why not....你硬係唔色  44_66, 他仲 :lol
我唔識佢,但知佢係誰。

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-22 23:34 發表
now all people know who is small wong finger
你地都幾犀利個波,小王子可以作到little yellow papersmall wong finger

wow! 乒乓小王子 現在是 HK discuss同 FriendsTT 比賽雙料冠軍來的

睇下佢可唔可以過埋尾關 :o

HKTTF 元旦盃 - 第十八回 (種籽名單)

HKTTF 元旦盃 - 第二十回 (種籽殺手)

睇下邊個種籽唔好彩先:lol

種籽者, 殺!

引用:
原帖由 martinhkc 於 23-12-2007 10:43 發表
how about johnnywai??
殺唔到:L

表面正路, 內藏殺機!!!

真可惜, 小弟未能參與..........:L

發新話題