77 1234
發新話題

【網友分享】: 3/14 日深圳練波團隻肥羊

幾正呀....
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-17 09:42 發表

小風係世上少有既直板反面生膠
我都想練呢招 [/quote]

練長膠好過生膠喇, 尤其係自動粘貼果 D
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-17 11:53 發表

練長膠好過生膠喇, 尤其係自動粘貼果 D
你竟然知道我嘅秘密武器,要想辦法殲滅你

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-17 12:23 發表

你竟然知道我嘅秘密武器,要想辦法殲滅你
你要殲滅我好易之嘛, 我都仲未有還擊之力
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-17 19:41 發表

你要殲滅我好易之嘛, 我都仲未有還擊之力
我尋晚同郭大俠打左一場,佢淨用高吊而只係用一次長膠,已經輕易殲滅左我.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-17 22:05 發表

我尋晚同郭大俠打左一場,佢淨用高吊而只係用一次長膠,已經輕易殲滅左我.
我都話我著數過你係因為我練波同打分比較吻合

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-17 22:05 發表

佢有幾十年功力, 你練下波先喇

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-18 00:44 發表

我有幾十年搵好嘢食嘅功力

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-18 01:02 發表

我有幾十年搵好嘢食嘅功力
幾時帶下d細ge去搵好o野食呀??

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-18 00:44 發表

係ge係ge,我都係練好d基本功先再上"華山"la.

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-3-19 17:46 發表
3月13先上完
你去邊間?

引用:
原帖由 vr1717 於 2009-3-17 00:09 發表

咁先証明係真材實料ma~
yes, i agree 真材實料

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-15 21:03 發表
先賭為快, 其他相等 Terence 上傳

隻羊正唔正呀?

第一次見到全隻羊上台...嚇親我-.-

我對d午餐肉興趣大d,因為真係好好食.

隻羊望落去...好震撼之餘仲有啲得人驚

77 1234
發新話題