發新話題

招波友~~~~~香港仔練多球~~~~~

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

招波友~~~~~香港仔練多球~~~~~

本人男,右手橫拍,兩邊反貼.
徵波友,可以在香港仔中心, 逸港居室內場, 漁光室內場練波
租場夾錢平分
時間平日或假日,下午或晚上也可以,時間大家夾
男女不拘,希望波友有基本功,可正手和反手拉球位置穩定,方便大家練習
巳有150個1星和3星波,練多球為主,互相派波.互相進步
有興趣就聯絡/pm我啦 或留wts/TG,thank you
如pm我的,請主動留電話或TG,謝謝

請問你是否當年(12年前)香討那一位會員? 如果是我們應該在 伊館打過
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

睇內容&/風格似沽爺仔2.0用佢老竇戶口登入
<-->
.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2019-8-3 22:11 發表
請問你是否當年(12年前)香討那一位會員? 如果是我們應該在 伊館打過
同你,happy打過

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2019-8-3 23:47 發表
睇內容&/風格似沽爺仔2.0用佢老竇戶口登入
你個名,我認唔到你係那位

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2019-8-4 01:01 發表

同你,happy打過
真是好耐無見,印象當年你喜歡穿背心
香港乒乓網

有時間有机會再打過,HAPPY仔住東區
當日我網名是  Back Hand Mao. 不過我無打日直好耐了
由全攻型,變了全守型,  走不動
香港乒乓網

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2019-8-4 01:02 發表

你個名,我認唔到你係那位
吾沒有藍色背心和金C眼鏡打球
<-->
.

啊。只能出一個「這」字?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2019-8-4 01:14 發表

真是好耐無見,印象當年你喜歡穿背心
而家都係

引用:
原帖由 Dixon 於 2019-8-4 14:20 發表
啊。只能出一個「這」字?
check pm, thanks

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2019-8-4 01:15 發表
當日我網名是  Back Hand Mao. 不過我無打日直好耐了
我由全守型變了全攻型 ,想消脂肪

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2019-8-4 01:15 發表
happy仲有冇打波?

香港島難卜場
<-->
.

引用:
原帖由 水行俠 於 2019-8-4 22:36 發表
灣仔球局间中见到
happy哥依然直拍+反手怒推?

回復 1# 沽爺仔 的帖子

有興趣啊師兄

引用:
原帖由 Alan1218 於 2019-11-3 13:21 發表
有興趣啊師兄
check pm , please

發新話題