發新話題

【年初三晨早惠荃球局】: 1月28日 (星期三)初三 惠荃體育館(完)

成八個人,訂多張台好喎!!

活動室沒有人BOOK,有需要我BOOK嗎?

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-1-19 17:58 發表
活動室沒有人BOOK,有需要我BOOK嗎?
在唔係打雙打都得呀~~

回復 23# 的帖子

回復 23# 的帖子
好...有需要時再找你幫忙  謝謝

回復 24# 的帖子
雙打都好喎~~~

重有冇波友過年手痕架......打早場喎..呵..呵

即係我BOOK唔BOOK好呀?

收到你發的短消息,明白晒

我未知得吾得,得gei就同阿kwok夾雙打,我地2月8日比賽

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-1-23 23:22 發表
我未知得吾得,得gei就同阿kwok夾雙打,我地2月8日比賽
阿kwok又話上SZ? 可以既話, myron仔又黎join, 打完食lunch,

唔係喎,我係諗緊去完蕙荃之後上SZ喎,因為蕙荃到11:00,而且我目的都係同啲人見下面。不過若果你哋已經返咗香港我就唔上SZ

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-1-23 23:46 發表
唔係喎,我係諗緊去完蕙荃之後上SZ喎,因為蕙荃到11:00,而且我目的都係同啲人見下面。不過若果你哋已經返咗香港我就唔上SZ
no ar. 我地初三先上咋, 諗下都係即日來回, 初四, 初五再上架. 睇到個球局, 見你又打, 先諗下join埋, 打完后食lunch, 再由皇崗去sz, 打下午, 之后晚飯完返HK. 你ok唔ok先? 要約定教練架.

好似幾好。咁我呢兩日盡力做家務,然後求我老婆初三同我(俾我)上,星期日先覆實會唔會太遲?不過無論如何Myron都可以嚟玩啦,反正我都唔打得咁多。

Mrke唔知去唔去。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-1-23 23:58 發表
好似幾好。咁我呢兩日盡力做家務,然後求我老婆初三同我(俾我)上,星期日先覆實會唔會太遲?不過無論如何Myron都可以嚟玩啦,反正我都唔打得咁多。

Mrke唔知去唔去。
Ok, 等你消息. 到時我會駕車到皇崗, 可以一齊去

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-1-23 23:22 發表
好預你嚟打雙打,有冇人同我夾雙打出戰何文田...

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-1-23 23:58 發表

Mrke唔知去唔去。
呵...呵...我同你調轉來,你做完家務就打波,我打完波就大把嘢做.....上唔到去 s z~~~

Mrke, 仲有冇位呢?

回復 36# 的帖子

歡迎....到時可玩雙打或由小風出手攞張活動室

引用:
原帖由 mrke 於 2009-1-24 10:51 發表
歡迎....到時可玩雙打或由小風出手攞張活動室
Thx. Myron仔will come. 順道一問, 有冇carpark架?

「中原地圖」話有,不過唔知多唔多,我都未去過,呢兩日開車轉入去睇下

引用:
原帖由 肥閃 於 2009-1-15 23:40 發表
咁早又咁有痕心,唔怪得咁勁LA!!!

幾時教我打波JE??!!
你過嚟我請你食早餐

回復 38# 的帖子

有响正門入,有成二三十個位,咁早應該有

發新話題