發新話題

史上~《最大鑊》

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

史上~《最大鑊》

~~~~~

引用:
原帖由 CXC 於 2020-7-24 04:06 發表
1* 日日百宗~ 竟然店鋪住宅各區都有

2* 返工遙遙無期~ 在家自閉到嘔~

3* 香港甘多人在無收入下頂得幾耐~

4*  《真係要小心捱個呢一關》

5*  祝好運~ 心態上 ...
所以好似我呢D窮鬼....如果收到一皮野之後都唔敢亂用....講堅....當然其他有錢人嘅可以無視
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

無記有個節目講咗澳門人採樣檢驗平宜, 估計差唔好已全民採樣.
採樣多, 隱形帶菌者起嚟越少, 才可以清在望; 澳門揮到180葡紙, 香港400蚊都嫌少, 政府似乎要出手, 設法令到全民採樣, 先有望令疫症完蛋.
<-->
.

【疫境自強】港企檢疫英超 撐起球壇大騷

https://std.stheadline.com/daily/article/2232726/日報-體育-疫境自強-港企檢疫英超-撐起球壇大騷

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2020-7-24 11:11 發表
無記有個節目講咗澳門人採樣檢驗平宜, 估計差唔好已全民採樣.
採樣多, 隱形帶菌者起嚟越少, 才可以清在望; 澳門揮到180葡紙, 香港400蚊都嫌少, 政府似乎要出手, 設法令到全民採樣, 先有望令疫症完蛋. ...
不全面封關,再多不痛不癢的措施也是徙然.

之前那二三十萬免檢人士進港是什麼回事,病毒懂分人種職業嗎?

引用:
原帖由 五隻蟻 於 2020-7-27 11:29 發表

希望伍生可以代表港人發聲, 在例行記招向竹君建議
<-->
.

引用:
原帖由 五隻蟻 於 2020-7-27 11:29 發表

<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2020-7-27 20:49 發表

大把專家,時事評論人講過啦 ! 政府肯聽先得架 !

無能政府只聽阿爺命令,只會配合!
配合之后立選推遲一年,國安同你慢慢玩!

發新話題