31 12
發新話題

【深圳練波團】: 1月29日 (年初三) 深圳實利和 or 友傳

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

【深圳練波團】: 1月29日 (年初三) 深圳實利和 or 友傳

日期 : 一月二十八日(年初三) [初定]
地點 : 深圳市球館 (實利和 or 友傳)
費用 : 自付
行程 : 請有意參加者提出, 再總結.
本帖最近評分記錄

有無教練呀, d教練可能回老家喎.

鄧林已經回老家啦。 二月中回來

回復 2# 的帖子

無教練就私片囉

引用:
原帖由 mrke 於 2009-1-22 07:43 發表
無教練就私片囉
但係搵教練打, 斆練可能派利是(講笑)!

節日時段, 估計貴嘢'大鳳凰'有機會教練齊d... ...

Thank you for all response.
I will go tomorrwo and check if any good coaches stay in SZ during CNY. Some coaches will start in SZ during CNY as I knew, and some may go back to their cities during CNY.
It is pity that Tanglam went back to " OLDHOME" as I want to play with him tomorrow ar

yaep, 我都係搵開鄧林和劉偉. 不過, 好耐無去練波了.

引用:
原帖由 郭躍 於 2009-1-22 08:24 發表
yaep, 我都係搵開鄧林和劉偉. 不過, 好耐無去練波了.
郭小姐, 請問佢喺邊間館呢? 館枱鐘及鄧生時鐘費幾錢呢?!

如果遲多個禮拜, 都可以 JOIN, 初三咁快, 未休息夠
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 sing518 於 2009-1-22 10:49 發表

呢個我知, 枱鈡RMB28, 鄧生RMB80(实利和)

TOTAL RMB 108/ HOUR
謝謝sing生報料!

回復 12# 的帖子

全中

引用:
原帖由 郭躍 於 2009-1-22 11:28 發表
全中
咁你幾時同Myon生一齊去果度練球呢?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-1-22 15:05 發表

咁你幾時同Myon生一齊去果度練球呢?!
國家隊唔放人, 無得出來wet

引用:
原帖由 郭躍 於 2009-1-22 12:39 發表

國家隊唔放人, 無得出來wet
Myron係馬琳, 你地同屬國家隊, 可以去老深集訓!

引用:
原帖由 sing518 於 2009-1-22 14:19 發表

呢個我知, 枱鈡RMB28, 鄧生RMB80(实利和)

TOTAL RMB 108/ HOUR
枱鐘錢原價 $35/HR, 要 "開聲" 叫佢打八折先係 $28
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-1-22 13:02 發表

枱鐘錢原價 $35/HR, 要 "開聲" 叫佢打八折先係 $28
多謝Jack生提點, 實情實利記在那裡(近哪地鐵站)呢?!

引用:
原帖由 mrke 於 2009-1-22 11:13 發表
無教練就私片囉
有11個教练无返留下过年,包括刘伟,張婷婷..

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-1-22 16:34 發表

多謝Jack生提點, 實情實利記在那裡(近哪地鐵站)呢?!
間野話係振華路 300 幾號既仕必逹大厦 2 樓, 查實係後面既大厦, 如果係振華路入, 就係真功夫旁行入去

近科學錧站, 新書城個出口出, 向上海賓館方向行到第一個路口, 右轉入去 (朝住振華路方向) 直行約 2 分鐘
去到間涼茶鋪對面馬路, 枱頭應該望到 "仕必逹" 三個字, 不過你要係有間好似叫 "重慶魚城" 後面小路行入去

....小路途中你會見到間有電視的士多,個事頭婆唔靚,唔洗理,繼續行,過左士多右轉有塊小空地,見到士必達大夏,有lift,不過唔好搭,因試過出lift後大門上鎖,要遊lift 河,過左大夏有條樓梯直上實利和的, ......黎到呢度, 千其唔好興奮狂奔上去,因條樓梯成日有水積, 小心pk

31 12
發新話題